ROWENTA Wet & Dry TN5120

Wet & Dry TN5120
ЕФЕКТИВНО ПОДСТРИГВАНЕ ДОРИ ПОД ДУША

Мултифункционалната машинката за подстригване Wet & Dry осигурява прецизни, перфектни резултати всеки път. Оборудвана с мощен мотор, нож с титаниево покритие и дълготрайна батерия, тя позволява ефективно и удобно подстригване дори под душа.

Референтен код : TN5120F0

Предимства напродукта

Машинката за подстригване на тяло и брада Wet & Dry съчетава отлично подстригване с максимално удобство.

Всококачественото титаниево покритие върху движещата се част на острието гарантира подстригване с едно движение и пести време и усилия.

В същото време два регулируеми гребена за висока прецизност и фини настройки от 2 mm позволяват постигане на точния желан резултат всеки път.

Междувременно, специалният гребен за брада позволява лесно оформяне на Вашата брада с дължини на подстригване от 2 до 6 mm.

Идеална за подстригване дори под душа, благодарение на технологията Wet & Dry и на батерията с дълъг живот, докато съхранението и пренасянето са много лесни с помощта на удобен калъф.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титаниево покритие  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 6500  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Гребен за коса 2  
Зони Коса+брада+тяло  
Размер на ножчетата за подстригване 42  mm
Тип гребен Подвижен  
Избор на дължина на косъма 0,5-29  mm
Дължина на подстригване 15  
Тип гребен за брада Регулируем  
Избор на дължина на косъма 2-4-6  mm
Позиции за настройка на дължината на брадата 3  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0,5  mm
Прецизност 2  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Мощност Безкабелна употреба  
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Индикатор за зареждане LED  
Съхранение Case  
Мокро и сухо използване    
Вид мотор DC мотор  
Технически спецификации
Цветове Синьо металик + Сребърен  
Напрежение 100-240  V
Тип батерия Никел-металхидридна  
Автономност 45  min
Време за презареждане 12  h

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм