ROWENTA CLASSIC

CLASSIC
ПРОСТО ОСВЕЖАВАНЕ

Радвайте се на свежестта с вентилатора Rowenta Classic у дома си. Благодарениe на компактния си дизайн 2 в 1 с регулируема височина, той функционира и като настолен, и като стоящ вентилатор. Идеалната ориентация, автоматичното въртене и големият диаметър осигуряват оптимална дифузия на въздуха в стаята, а трите скорости на въздушния поток, регулируеми чрез удобен контролен панел, перфектно се адаптират към нуждите ви.

Референтен код : VU1950F0

Вентилатор Rowenta Classic: Просто освежаване

Наслаждавайте се на свежестта навсякъде в дома си с вентилатор Rowenta Classic.

Дизайнът 2 в 1 с регулируема височина позволява да се ползва като настолен вентилатор или мини стоящ вентилатор, с идеална ориентация, автоматично въртене и голям диаметър осигуряват оптимална дифузия на въздуха в стаята.

Трите скорости на въздушния поток, регулируеми чрез удобен контролен панел, перфектно се адаптират към нуждите ви.

Освен това компактният размер го прави лесен за транспорт.

Като завършек, решетката е стабилна за пълно спокойствие, и сглобяването е лесно.

Характеристики – Сравнение

Тип Класически  
Модел Плъзгащ се  
Диаметър 40  cm
Диаметър (инчове) 16  
Максимална височина 0.95  m
Минимална височина 0.8  m
Размери (ДxВxДб) 0.45x0.78x0.39  m
Макс. въздушен поток (m3/min) 50  
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Решетка НЕ  
Макс. ниво на шума 60  dB(A)
Напрежение 220-240  V
Честота 50-60  Hz
Мотор    
Мощност 55  W

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.