ЗА НАС

За Rowenta

От 1909 г. немският бранд Rowenta привлича вниманието на най-взискателните потребители с висококачествени продукти, гарантиращи перфектни резултати.

Rowenta предлага богата гама от уреди, съчетаващи несравнимо технологично представяне, изискан дизайн и изключително удобство за потребителите.

Мисията на марката е да полага грижи всеки ден за доброто състояние на своите потребители, благодарение на интелигентни решения за красив външен вид и домашен уют и чистота. Винаги първа във всичко, Rowenta работи над 10 години върху разработването на еко-интелигентни продукти. Верен на ценностите си, брандът Rowenta е в сътрудничество с WWF, за да изведе екодизайна на предни позиции в своя иновационен процес.

Новатори

Всяка година Groupe SEB пуска на пазара над 250 нови продукта.

Този темп на въвеждане на иновациите стана възможен благодарение на нашите екипи за научноизследователска и развойна дейност, но също и на нашия „открит новаторски“ подход. Посетете нашия специален уебсайт, ако искате да се присъедините към тази общност.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Запознайте се с Groupe SEB – световен лидер при малките домакински уреди.

Развиващата дейност в близо 150 страни, Groupe SEB се превърна в пазарен лидер на всички континенти, благодарение на богатата си и изключително разнообразна продуктова гама и впечатляващото си портфолио от търговски марки.

www.groupeseb.com