ROWENTA Air Force Precision TN4800

Air Force Precision TN4800
ИДЕАЛНА ТРИДНЕВНА БРАДА, БЕЗ ПОЧИСТВАНЕ

Първокласното представяне на машинката за брада Airforce Precision резултатите са прецизни и идеални резултати всеки път. Може да се сбогувате с почистването, благодарение на ексклузивната вакуумна технология от Rowenta, гарантира събиране на до 90% от космите. Ултра остро ножче с титаново покритие и високоскоростен мотор осигуряват оформяне без усилия с едно движение.

Референтен код : TN4800F0

Предимства напродукта

ПРЕЦИЗНО, ПЕРФЕКТНО ПОДСТИГВАНЕ БЕЗ НУЖДА ОТ ПОЧИСТВАНЕ

Машинката за брада Airforce Precision предлага съвършена ефективност при отрязване и разполага с ексклузивната вакуумна технология от Rowenta за неизменно перфектно оформена брада, без необходимост от почистване.

Изключителното остро ножче с титаново покритие и мотор със скорост от 7500 об./мин осигуряват безпроблемно подстригване с едно движение.

Допълнително пестите време благодарение на усъвършенстваната вакуумна технология, базирана на мощна турбина, която събира до 90% от отрязаните косми - идеална за използване по всяко време и навсякъде.

С двадесет различни дължини за отрязване и ултра прецизна настройка от 0,5 mm можете да оформите брадата точно както желаете, докато литиево-йонната батерия с дълъг живот гарантира, че Airforce Precision е винаги в готовност.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титаний  
Технология Технология V-Sharp  
Вид мотор DC мотор  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 7500  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0,5  mm
Прецизност 0,5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Подвижно колелце  
0,5 mm  
Зони Брада  
Регулиране на настройката Регулаторно колелце за микронастройка  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Тип гребен за брада Регулируем  
Функция 3-дневна брада    
Избор на дължина на косъма 0,5-10  mm
Позиции за настройка на дължината на брадата 20  
3 day beard  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Men  
Автономност 45  min
Време за презареждане 1,40  h
Мощност Без и с кабел  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Индикатор за зареждане LCD  
Технически спецификации
Цветове Бял  
Voltage 100-240  V
ВИД УПОТРЕБА
   
ОПЦИИ
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.