ROWENTA FOREVER SHARP TN6000

FOREVER SHARP TN6000
ИЗБЕРЕТЕ СТИЛА СИ С ЕДИН ЕДИНСТВЕН УРЕД

С хибридния уред за брада на Rowenta Forever Sharp можете да поддържате брадата си да изглежда добре ден след ден. Подвижен, водоустойчив 3-в-1 уред за подстригване, оформяне и бръсене*. Самонаточващите се остриета от 100% неръждаема стомана, без нужда от подмяна, осигуряват изключителна ефикасност и точно отрязване от първия път. С несравнимата си самостоятелна работа от до 1,5 месеца без зареждане**, този тример е вечният отговор за перфектната брада.

*Не бръсне толкова близо до кожата като традиционна самобръсначка, така че кожата винаги се чувства удобно.
**Въз основа на 5-минутна сесия за подстригване, 3 пъти в седмицата

Референтен код : TN6000F4

Предимства напродукта

Хибриден уред за брада на Rowenta Forever Sharp

Когато остриетата са остри, брадата също изглежда добре.

С подвижния, водоустойчив 3-в-1 тример за брада Forever Sharp, можете да подстригвате, оформяте и бръснете* за стил по ваш избор ден след ден благодарение на самонаточващите се остриета от 100% неръждаема стомана, без нужда от подмяна.

Трите гребена (1-3-5 мм) са перфектни за всякаква дължина, включително и за дълги бради.

Този тример за брада предлага точно отрязване от първия път и несравнима самостоятелна работа до 120 минути - което означава до 2 месеца без зареждане**.

Освен това 4-минутно бързо зареждане ще ви даде достатъчно мощност за цялостна сесия на подстригване**, така че тримерът никога няма да ви изостави!

Този безжичен тример също така има смарт индикатор за падаща батерия, за да бъдете абсолютно спокойни и USB зареждащ кабел да допълнително удобство.

Компактен, лесен и удобен за хващане, Forever Sharp e 100% водоустойчив с подвижно острие за лесно почистване и перфектна хигиена.

*Не бръсне толкова близо до кожата като традиционна самобръсначка, така че кожата винаги се чувства удобно.

**Въз основа на 5-минутна сесия за подстригване, 3 пъти в седмицатаригване, 3 пъти в седмицата

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.4  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Зони Брада  
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 32  mm
Тип гребен за брада Фиксиран  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 2  mm
Избор на дължина на косъма 0.4 до 5 мм  
Позиции за настройка на дължината на брадата 4  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Безкабелна употреба  
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Мокро и сухо използване    
Технически спецификации
Цветове Черно / сребристо  
Напрежение 100-240  V
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
Автономност 120 мин  
Време за презареждане 1.3  h

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм