ROWENTA Air Force Precision TN4800

Air Force Precision TN4800
ИДЕАЛНА ТРИДНЕВНА БРАДА, БЕЗ ПОЧИСТВАНЕ

Първокласното представяне на машинката за брада Airforce Precision резултатите са прецизни и идеални резултати всеки път. Може да се сбогувате с почистването, благодарение на ексклузивната вакуумна технология от Rowenta, гарантира събиране на до 90% от космите. Ултра остро ножче с титаново покритие и високоскоростен мотор осигуряват оформяне без усилия с едно движение.

Референтен код : TN4800F0

Предимства напродукта

ПРЕЦИЗНО, ПЕРФЕКТНО ПОДСТИГВАНЕ БЕЗ НУЖДА ОТ ПОЧИСТВАНЕ

Машинката за брада Airforce Precision предлага съвършена ефективност при отрязване и разполага с ексклузивната вакуумна технология от Rowenta за неизменно перфектно оформена брада, без необходимост от почистване.

Изключителното остро ножче с титаново покритие и мотор със скорост от 7500 об./мин осигуряват безпроблемно подстригване с едно движение.

Допълнително пестите време благодарение на усъвършенстваната вакуумна технология, базирана на мощна турбина, която събира до 90% от отрязаните косми - идеална за използване по всяко време и навсякъде.

С двадесет различни дължини за отрязване и ултра прецизна настройка от 0,5 mm можете да оформите брадата точно както желаете, докато литиево-йонната батерия с дълъг живот гарантира, че Airforce Precision е винаги в готовност.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титаний  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 7500  
Технология Технология V-Sharp  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0,5  mm
Прецизност 0,5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Подвижно колелце  
Регулиране на настройката Регулаторно колелце за микронастройка  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Зони Брада  
Тип гребен за брада Регулируем  
Функция 3-дневна брада    
Избор на дължина на косъма 0,5-10  mm
Позиции за настройка на дължината на брадата 20  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Мощност Без и с кабел  
Подвижна режеща глава    
Индикатор за зареждане LCD  
100% Технология Rowenta Vacuum    
Вид мотор DC мотор  
Технически спецификации
Цветове Бял  
Напрежение 100-240  V
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
Автономност 45  min
Време за презареждане 1,40  h

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм