Инструкции за употреба и често задавани въпроси за INTENSE PURE AIR PU4010F0

Чист въздух за по-здравословен живот! Единственият въздушен пречиствател, който филтрира до 99,95% от замърсяването и перманентно унищожава формалдехида!*  

Intense Pure Air е високо ефективен пречиствател на въздух, много тих и с пълно покритие, което филтрира до 99,95% от въздушните замърсители на закрито. Четири нива на филтрация защитават цялото семейство от широк набор замърсители. С ексклузивната патентована технология NanoCaptur, която унищожава формалдехида*, за по-безопасна, здравословна среда.   

Референтен код : PU4010F0

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Поставете пречиствателя на равна стабилна повърхност в помещението, което се нуждае от пречистване. За да позволите да въздуха да циркулира свободно, избягвайте поставянето на уреда зад завеси, под прозорец, елемент от мебелировката или рафт, или до други препятствия и оставете поне 50 см свободно пространство от всяка страна на уреда.
• Първият филтър трябва да се почиства на всеки 2 до 4 седмици.
• Филтърът с активен въглен трябва да се смени, когато светне индикаторната лампичка „Миризма“, иначе най-малко веднъж годишно.
• Когато индикаторната лапичка HEPA светне, трябва да се смени филтърът HEPA, иначе най-малко на всеки 3 години.
• Филтърът NanoCaptur трябва да се смени според индикатора за насищане (вж. цветната диаграма на филтъра); проверявайте степента на насищане на всеки 6 месеца.
Насоки, базирани на 8 часа използване на ден със скорост 2.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Проверете кога филтрите са били последно почистени и подменени, и ако е необходимо, почистете/сменете филтъра/филтрите.
Проверете кога филтрите са били последно почистени и подменени, и ако е необходимо, почистете/сменете филтъра/филтрите.
Уредът Ви е в ръчен режим, изберете правилната настройка.
Възможно е да има няколко причини:
• Слой прах покрива лещата на сензора.
• Ако светлинният индикатор все още показва, че качеството на въздуха е лошо, регулирайте сензора за чувствителност на „Ниска чувствителност“ или „Средно“; за да направите тази промяна, проверете ръководството за инструкции.
• Ако светлинният индикатор все още показва, че качеството на въздуха е добро, регулирайте сензора за чувствителност на „Чувствителен“ или „Средно"; за да извършите тази промяна, проверете инструкциите.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.

Пречиствателят на въздух Intense Pure Air Ви дава възможност да дишате до 99,95% чист въздух във Вашия дом и така да предпазите здравето си, благодарение на четирите нива на филтриране, описани по-долу:
• Ниво 1: ПЪРВИ ФИЛТЪР за прах, косми, козина
• Ниво 2: ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕН за летливи органични съединения (ЛОС), миризми/газове
• Ниво 3: ФИЛТЪР HEPA за фини частици (PM 2,5), полени, акари, животински алергени, плесени, бактерии/вируси
• Ниво 4: ФИЛТЪР NANOCAPTUR за формалдехид