Инструкции за употреба и често задавани въпроси за FITSPA REFLEXOLOGIE

Референтен код : TS5510D0

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Не трябва да сипвате нищо във водата, тъй като това може да попречи на някои от функциите да работят.
От съображения за безопасност препоръчваме да изключвате уреда от контакта, когато го пълните с вода, изпразвате, почиствате или планирате да го преместите по време на употреба. Никога не включвайте/изключвайте уреда от контакта, ако краката Ви са все още в спа ваничката или са мокри.
Съветваме Ви да е между 15 и 20 минути. Въпреки това е силно препоръчително да не използвате уреда и особено рефлексологичния масажор повече от 30 минути наведнъж.
Трябва да напълните спа ваничката за крака, докато водата достигне границата, указана покрай ръба на уреда, това са приблизително 2 литра.
Препоръчително е да използвате функцията за ексфолиация върху петата и в предната част на стъпалото (където кожата е загрубяла). При все това, не използвайте функцията за повече от няколко минути наведнъж.
Максималното ниво на водата е отбелязано върху уреда, за да не се допуска преливане.
След всяка употреба се препоръчва да изплакнете уреда с вода или дори с щадящ почистващ препарат. (Първо се уверете, че уредът е изключен от контакта). При желание можете също да използвате няколко капки дезинфектант.
Това е нормално - те не са моторизирани и се задвижат само при движението на накрайника.
Вероятно сте използвали добавка, която е запушила отворите.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Масажът на краката е полезен за кръвоносната система като цяло. Този дълбок масаж облекчава напрежението, стимулира кръвоносната система и увеличава жизнеността. Ако обаче имате някакви медицински проблеми с краката или стъпалата, консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате продукта.
Ако сте бременна, с епилепсия, имате проблеми с краката или стъпалата или здравословни проблеми, непременно се консултирате с Вашия лекар, преди да използвате спа ваничката за крака.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.