Инструкции за употреба и често задавани въпроси за Пречиствател на въздух PURE AIR ESSENTIAL TBC PU2530

Вашата защита срещу замърсяванията на въздуха в помещенията

Уред за пречистване на въздух Rowenta Pure Air Essential PU2530. Дишайте свободно и защитете дома си с пречиствателя за въздух Air Essential от Rowenta. Предлагайки бързо и ефективно пречистване и удобен за работа дизайн, със своите три нива на филтрация той премахва до 99,9% от фините частици, действайки като предпазен щит за вашия дом срещу замърсяването на въздуха в помещенията. От мухъл и прах до фини частици и алергени Pure Air Essential ефективно премахва едеждневните замърсители във въздуха, така че въздухът, който дишате у дома да е винаги чист.  Пречистването става бързо, като помещение от 12 кв м се пречиства само за 8 минути* - *Покритие на повърхност при стандартна височина на тавана 2,5 м.

Референтен код : PU2530F0

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.