ROWENTA SMART FORCE CYCLONIC RR8021 WH

SMART FORCE CYCLONIC RR8021 WH
Най-доброто почистване от Rowenta!*  

Rowenta Smart Force™ Cyclonic Connect е автоматична прахосмукачка, която осигурява едни от най-добрите резултати при улавянето на прах от всякакви подове, дори и на килими. За почистване с безпрецедентно удобство и лекота, с възможност за почистване на всякакви настилки, с изключително прецизна навигация, съвременна технология, в съчетание със силно интуитивен, лесен за употреба интерфейс и свързаност чрез приложение за смартфон.

 

Референтен код : RR8021WH

*В сравнение с прахосмукачки-робот Rowenta.

Предимства напродукта

Впечатляващи ежедневни резултати по време на почистване

За оптимално удобство с изключителни резултати при всякакви повърхности, Rowenta Smart Force™ Cyclonic Connect съчетава циклонна технология и активна моторизирана четка за най-добрата в класа си прахосмукачка робот, с възможно най-доброто улавяне на прашинки от всякакви повърхности.

Тази прахосмукачка, която може да достигне навсякъде, е снабдена с изключително усъвършенствана технология Robart, комбинация от камера и лазер, които осигуряват експертна навигация навсякъде, където ви е необходима, за гладко и безопасно почистване, което избягва стени и мебели или падане по стълби.

Технологията на мотора е завършекът на този дълготраен продукт, който гарантира оптимални резултати в компактен формат, проектиран да устои на времето.

Усетете пълния контрол и удобството от свързаността към смартфон, с интерактивно представяне на дейността, докато мощната литиево-йонна батерия осигурява време на работа до 60 минути.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОЧИСТВАНЕ
Технология Въртяща се централна четка  
Тип четка Четка за косми  
Технология циклон    
Моторизация Мотор без четки  
Режими на почистване Smart cleaning: methodical and thorough  
Нива на мощност 3  
НАВИГАЦИЯ
Система за разпознаване Лазерна камера  
Система за разпознаване на стълби Да: 3 сензора за прокапване  
Датчик за стени Не  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
Време за зареждане 3 h  
АВТОНОМНОСТ
Времетраене на работния режим (мин. позиция) 60 min  
Вид зареждане Станция за зареждане  
Самозареждане    
Зареди и работи    
ОБОРУДВАНЕ
Система за контрол Да: приложение  
Вместимост на контейнера за прах 0.3  L
Говорещ робот Не  
ЕРГОНОМИЧНОСТ
Ниво на шум 80  dB(A)
Дръжка за транспортиране    
РАЗМЕРИ/ТЕГЛО
Размери ( ...x...x...) 30 x 14  cm

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не почиствайте с прахосмукачка мокри повърхности, всякакъв вид течности, горещи вещества (жарава, цигари), изключително фини вещества (гипс, цимент, пепел и т.н.), големи остри отпадъци (стъкло), вредни продукти (разтворители, абразивни материали и т.н.), агресивни продукти (киселина, почистващи продукти и т.н.), запалими и избухливи продукти (на маслена или спиртна основа).
Поставете зарядната докинг станция до стена, на равна повърхност и където прахосмукачката-робот може лесно да я открие.
На мястото не бива да има никакви препятствия (включително килим). Оставете поне 1 метър свободно пространство отляво и отдясно и 2 метра пред докинг станцията. Ако станцията е поставена в ъгъл или се открива трудно, прахосмукачката-робот няма да може да я достигне.
Поставете зарядния кабел на докинг станцията покрай стената.
За повече информация вижте инструкциите в ръководството за употреба.
Оставете зарядната докинг станция постоянно включена в контакта (функцията за автоматично презареждане няма да е налична, ако докинг станцията не е активирана).
Поставете кутията на виртуалната стена на около 30 cm пред мястото, където искате да ограничите достъпа. Поставете я в посоката на линията, където искате да създадете виртуална стена, и се уверете, че нищо не я препречва отпред. Срещуположният край на кутията на виртуалната стена трябва да е в контакт с реална стена. Дръжте виртуалната стена на разстояние от докинг станцията (над 3m). Ако виртуалната стена се постави наблизо, сигналът от стената ще блокира докинг станцията и роботът няма да може да се върне там.
Не използвайте повече от две виртуални стени едновременно. Освен това използването на няколко виртуални стени на малко пространство може да предизвика неизправност в уреда.
За повече информация вижте инструкциите в ръководството за употреба.
Не използвайте уреда. За да избегнете всякаква опасност, трябва да бъдат подменени от оторизиран сервиз за ремонт на прахосмукачки.
Не използвайте уреда. За да избегнете всякаква опасност, не пипайте терминалите. Трябва да изключите докинг станцията от контакта и да бъде подменена от оторизиран сервиз за ремонт на прахосмукачки.
Изсипвайте контейнера за прах в боклука след всяка употреба. Почиствайте уплътненията на отделението за прах с кърпа.
Можете да извършите следните проверки:
Поставете главния превключвател на позиция STOP, след това – на START.
Изключете кабела от контакта, след това го включете отново в докинг станцията.
Уверете се, че зареждащите терминали и прозорчетата на сензора не са замърсени или препречени, след това избършете корпуса и докинг станцията със суха кърпа. Не забравяйте да изключите главния превключвател, както и да изключите робота, преди да го подсушите внимателно.
Проверете дали няма някакви препятствия като отразяващ обект, стол и др. край докинг станцията.
Ако след тези различни проверки автоматичното зареждане все още не се извършва правилно, прахосмукачката-робот трябва да се провери от оторизиран сервиз за ремонт на прахосмукачки.
Проверете:
Дали контейнерът за прах не е пълен.
Дали филтрите са чисти.
Дали няма предмет или боклук, който блокира отвора за всмукване под робота.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
След спазване на инструкциите от ръководството за употреба за включване на уреда, уверете се, че електрическият контакт работи, като включите друг уред. Ако все още не работи, не опитвайте да разглобите или поправите уреда сами и се свържете с отдела за обслужване на клиенти.
Виртуалната стена дава възможност да се ограничат зоните, които роботът почиства.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.