ROWENTA SMART FORCE™ ESSENTIAL RR6925 WH

SMART FORCE™ ESSENTIAL RR6925 WH
Най-добрият партньор в почистването при твърди настилки!

Rowenta Smart Force™ Essential е автономна прахосмукачка-робот, която почиства праха и мръсотията от твърди настилки. Автоматично почистване - лесно и удобно ви осигурява добри резултати. Качествена технология, съчетана с лесни и интуитивни опции за използване, гарантиращи задоволителни резултати. Задължителен помощник при твърди настилки.

Референтен код : RR6925WH

Предимства напродукта

Автономен съюзник за почистване всеки ден

За едно добро почистване със задоволителни резултати, Rowenta Smart Force™ Essential – автономна прахосмукачка робот, която съчетава качествена технология, активна моторизирана четка, както и странични четки, които правят прахосмукачката страхотен съюзник за събиране на прах от подове с твърда настилка.

Тази лесна за използване прахосмукачка е оборудвана с 3 режима на почистване, Random - режим за сложни зони, Random room - режим, при който робота прави зиг-заг движения на кратък период от време, както и Edge mode - режим при който почиствате трудно достъпните места - в близост до стени и ъглите с пода.

Този робот осигурява гладко и безопасно почистване, благодарение на своята сигурна навигация и на съчетанието от сензори против падане, лазерна технология и механизъм против сблъсък.

Тази автономна прахосмукачка разполага със система за програмиране с до 7 програми седмично, което прави използването още по-комфортно.

Прахосмукачка, която работи сама, благодарение на дистанционния или ръчен контрол, както и самозареждащата се система, чрез която робота се прибира автоматично в своята докинг станция.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОЧИСТВАНЕ
Странична четка 2  
Режими на почистване 3 cleaning modes (Random, Edge, Random Room)  
НАВИГАЦИЯ
Датчик за стени Не  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
Време за зареждане 6 h  
АВТОНОМНОСТ
Времетраене на работния режим (мин. позиция) до 150 min  
ОБОРУДВАНЕ
Система за контрол Да: дистанционно управление  
Вместимост на контейнера за прах 0.25  L
Говорещ робот Не  
ЕРГОНОМИЧНОСТ
Ниво на шум 65  dB(A)
РАЗМЕРИ/ТЕГЛО
Размери ( ...x...x...) 32,5 x 8  cm

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не почиствайте с прахосмукачка мокри повърхности, всякакъв вид течности, горещи вещества (жарава, цигари), изключително фини вещества (гипс, цимент, пепел и т.н.), големи остри отпадъци (стъкло), вредни продукти (разтворители, абразивни материали и т.н.), агресивни продукти (киселина, почистващи продукти и т.н.), запалими и избухливи продукти (на маслена или спиртна основа).
Поставете зарядната докинг станция до стена, на равна повърхност и където прахосмукачката-робот може лесно да я открие.
На мястото не бива да има никакви препятствия (включително килим). Оставете поне 1 метър свободно пространство отляво и отдясно и 2 метра пред докинг станцията. Ако станцията е поставена в ъгъл или се открива трудно, прахосмукачката-робот няма да може да я достигне.
Поставете зарядния кабел на докинг станцията покрай стената.
За повече информация вижте инструкциите в ръководството за употреба.
Оставете зарядната докинг станция постоянно включена в контакта (функцията за автоматично презареждане няма да е налична, ако докинг станцията не е активирана).
Поставете кутията на виртуалната стена на около 30 cm пред мястото, където искате да ограничите достъпа. Поставете я в посоката на линията, където искате да създадете виртуална стена, и се уверете, че нищо не я препречва отпред. Срещуположният край на кутията на виртуалната стена трябва да е в контакт с реална стена. Дръжте виртуалната стена на разстояние от докинг станцията (над 3m). Ако виртуалната стена се постави наблизо, сигналът от стената ще блокира докинг станцията и роботът няма да може да се върне там.
Не използвайте повече от две виртуални стени едновременно. Освен това използването на няколко виртуални стени на малко пространство може да предизвика неизправност в уреда.
За повече информация вижте инструкциите в ръководството за употреба.
Не използвайте уреда. За да избегнете всякаква опасност, трябва да бъдат подменени от оторизиран сервиз за ремонт на прахосмукачки.
Не използвайте уреда. За да избегнете всякаква опасност, не пипайте терминалите. Трябва да изключите докинг станцията от контакта и да бъде подменена от оторизиран сервиз за ремонт на прахосмукачки.
Изсипвайте контейнера за прах в боклука след всяка употреба. Почиствайте уплътненията на отделението за прах с кърпа.
Можете да извършите следните проверки:
Поставете главния превключвател на позиция STOP, след това – на START.
Изключете кабела от контакта, след това го включете отново в докинг станцията.
Уверете се, че зареждащите терминали и прозорчетата на сензора не са замърсени или препречени, след това избършете корпуса и докинг станцията със суха кърпа. Не забравяйте да изключите главния превключвател, както и да изключите робота, преди да го подсушите внимателно.
Проверете дали няма някакви препятствия като отразяващ обект, стол и др. край докинг станцията.
Ако след тези различни проверки автоматичното зареждане все още не се извършва правилно, прахосмукачката-робот трябва да се провери от оторизиран сервиз за ремонт на прахосмукачки.
Проверете:
Дали контейнерът за прах не е пълен.
Дали филтрите са чисти.
Дали няма предмет или боклук, който блокира отвора за всмукване под робота.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Виртуалната стена дава възможност да се ограничат зоните, които роботът почиства.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.