FORMULA ONE BY ROWENTA Formula 1® TN604MF0, Хибриден Тример за Брада, 3 в 1, Водоустойчив, 120 мин Автономност

Formula 1® TN604MF0, Хибриден Тример за Брада, 3 в 1, Водоустойчив, 120 мин Автономност
Подрязване, оформяне и бърснене с оптимален комфорт
Поддържайте брадата си в перфектен вид ден след ден с тримерът за брада Formula 1® Hybrid от Rowenta. Този многофункционален водоустойчив уред 3 в 1 за подрязване, оформяне и бръснене* на брадата и тялото разполага със замозаточващи се ножчета, които не е необходимо да се заменят . Това осигурява максимална ефективност и прецизно отрязване с едно движение. В същото време аксесоарът за защита на кожата намалява допълнително риска от дразнене. С автономност до 2 месеца без презареждане** този тример е вашето сигурно решение за винаги стилна брада. *Не бръсне толкова плътно, колкото традиционната самобръсначка, благодарение на което се осигурява комфорт на кожата. **Въз основа на 5-минутни сесии 3 пъти в седмицата

Референтен код : TN604MF0

**Не бръсне толкова плътно, колкото традиционната самобръсначка, благодарение на което се осигурява комфорт на кожата. **Не се препоръчва за чувствителни, интимни зони и подмишници

Предимства напродукта

Хибриден тример за брада Formula 1® от Rowenta: съвършеният комфорт

В състезанието на живота няма време за смяна на оборудването.

Ето защо Formula 1® Hybrid Beard Trimmer от Rowenta използва самозаточващи се ножчета от 100% неръждаема стомана с титаниево покритие, които никога не се заменят.

Всъщност този многофункционален тример за мъже 3 в 1 ви позволява да подрязвате, оформяте и бръснете* и никога не ви подвежда – за персонализиран стил ден след ден при брада с всякаква дължина благодарение на петте приставки гребен (1-2-3-5-6 mm).

Допълнителната приставка за комфорт на кожата осигурява подобрено плъзгане при бръснене за допълнително намаляване на риска от дразнение – идеално както за лицето, така и за тялото**.

В допълнение към високоскоростното отрязване с едно движение той предоставя изключителна автономност до 120 минути, както и функция за бързо зареждане, която никога няма да ви подведе. С

ъвременен, ергономичен и компактен, този тример за мъже е 100% водоустойчив, което го прави идеален за използване под душа, и разполага с неплъзгаща дръжка за по-лесно използване в мокра среда.

*Не бръсне толкова плътно, колкото традиционната самобръсначка, благодарение на което се осигурява комфорт на кожата.

**Не е подходяща за чувствителни области по линиите на банските и за подмишници

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Стомана  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.4  mm
Прецизност 1  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Брада  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Тип гребен Фиксиран  
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 32  mm
Тип гребен за брада Фиксиран  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 1  mm
Избор на дължина на косъма 0.4 до 6 мм  
Позиции за настройка на дължината на брадата 6  
5  
Автономност 120 мин  
Време за презареждане 1.30  h
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Съхранение Case  
Технически спецификации
Цветове Red, black, silver  
Voltage 100-240  V
Допълнително включени аксесоари Silicon comb  
ВИД УПОТРЕБА
   
   
ОПЦИИ
Мокро и сухо използване    
КАБЕЛ И ЩЕПСЕЛ
Тип на щепсела EUR  
Цвят на щепсела Черен  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.