ROWENTA DRIVER

DRIVER
ЕФИКАСНА И ПРАКТИЧНА МАШИНКА ЗА ПОДСТИГВАНЕ

Лесно и ефективно подстригване с машинка за подстригване Driver

Висококачествената машинка за подстригване Driver съчетава дълготраен и издръжлив мотор със забележително представяне при подстригване, като същевременно нейната функция за захранване чрез кабел осигурява подстригване без напрежение.

Референтен код : TN1606F0

Предимства напродукта

МАШИНКА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ DRIVER: ЕФЕКТИВНОСТ, ЛЕКОТА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Машинката за подстригване Driver Ви дава възможност за идеална прическа по всяко време.

Нейните ножчета от висококачествена неръждаема стомана и издръжливият ѝ мотор в комбинация с четири гребена и регулируеми фини настройки осигуряват прецизни резултати точно по Ваш вкус.

В допълнение, възможността за свързване към главното захранване елиминира риска от изтощаване на батерията с помощта на много дълъг кабел за удобно и безпроблемно подстригване.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 3000  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Гребен за коса 4  
Зони Коса  
Нож за подстригване    
Размер на ножчетата за подстригване 42  mm
Тип гребен Фиксиран  
Гребен за коса- прецизна настройка 3  mm
Избор на дължина на косъма 1 to 12  mm
Дължина на подстригване 15  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 1  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Регулиране на настройката Регулатор на острието  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Мощност Употреба с електрически кабел  
Почистване Лесно почистваща се глава  
Комплект за почистване Олио и четка  
Технически спецификации
Цветове Black / Copper  
Напрежение 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.80  m
Вид мотор AC МОТОР  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.