ROWENTA DRIVER

DRIVER
ЛЕСНА И ЕФЕКТИВНА

Лесно, ефективно подстригване с мъжката машинка за коса Driver

Висококачествената електрическа машинка за коса Driver съчетава издръжлив мотор с добро представяне при рязане, докато функцията за използване с кабел осигурява подстригване без стрес.

Референтен код : TN1607F0

МАШИНКА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ DRIVER: ЕФЕКТИВНОСТ, ЛЕКОТА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Машинката за коса Driver осигурява перфектно подстригване всеки път.

Нейните висококачествени ножчета от неръждаема стомана и мощният мотор в съчетание с четири гребена и регулируеми микро настройки осигуряват прецизни резултати удовлетворявайки всяко ваше желание. Като допълнение захранването на машинката за коса от мрежата премахва риска от изчерпване на батерията, а удълженият кабел предоставя удобно подстригване без стрес.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 3000  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Гребен за коса 4  
Зони Коса  
Нож за подстригване    
Размер на ножчетата за подстригване 42  mm
Тип гребен Фиксиран  
Гребен за коса- прецизна настройка 3  mm
Избор на дължина на косъма От 1 до 12  mm
Дължина на подстригване 15  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 1  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Регулиране на настройката Регулатор на острието  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Мощност Употреба с електрически кабел  
Почистване Лесно почистваща се глава  
Комплект за почистване Олио и четка  
Вид мотор AC МОТОР  
Технически спецификации
Цветове Бяло и сребрърно  
Напрежение 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.80  m

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм