ROWENTA Хибриден тример за брада FOREVER SHARP ULTIMATE TN6200F4 XPERT

Хибриден тример за брада FOREVER SHARP ULTIMATE TN6200F4 XPERT
Подрязване, оформяне и бърснене на брада за перфектен стил

Хибриден тример за брада Rowenta Xpert TN6200 Открийте съвършения тример за брада! От гладко бръснене до бради със средна дължина: с Rowenta Forever Sharp Ultimate постигате безупречно оформяне и пълен контрол върху външния си вид. Ножчетата от 100% неръждаема стомана с титаниево покритие нямат нужда от подмяна- за трайна острота и идеално подстригване с едно движение дори при плътна брада. Този електрически тример съчетава специализирани инструменти за брада и високотехнологични функции, които няма да ви разочароват, независимо от обстоятелствата! От плътно бръснене до разнообразни стилове брада, това е високотехнологичният, многофункционален уред, който ви помага да изглеждате винаги перфектно. Прецизната самобръсначка за брада осигурява перфектно оформяне на краищата и детайлите с дължина 0мм, особено на бузите и на врата.

Референтен код : TN6200F4

*Does not shave as close as a traditional shaver, so your skin always stays comfortable.

(1) Не бръсне толкова плътно, колкото традиционна самобръсначка - (2) Не използвайте прецизната самобръсначка за брада под вода - (3) Не използвайте за подмишниците или върху чувствителни области.

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Стомана  
Покритие на ножчетата Титаний  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 8000  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.5  mm
Прецизност 1  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
1 mm  
Зони Брада  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 32  mm
Тип гребен за брада Фиксиран  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 1  mm
Избор на дължина на косъма 0.5 до 17 мм  
Позиции за настройка на дължината на брадата 15  
Мини самобръсначка    
7  
3 day beard and long beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Брой батерии 1  
Men  
Автономност 120 мин  
Време за презареждане 1.30  h
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LCD  
Съхранение Vanity  
Технически спецификации
Цветове Син  
Напрежение 100-240  V
Дължина на захранващия кабел 1  m
Допълнително включени аксесоари Приставка за комфорт на кожата  
ВИД УПОТРЕБА
   
   
   
ОПЦИИ
Мокро и сухо използване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.