ROWENTA Brush Activ' Premium Care CF9540F0

Brush Activ' Premium Care CF9540F0
СУШЕНЕ И ОФОРМЯНЕ НА КОСАТА КАТО В САЛОН, С БЛЯСЪК И ГРИЖА

ВЪРТЯЩАТА СЕ ЧЕТКА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО СУШЕНЕ НА КОСАТА У ДОМА СЪС СЪВЪРШЕН БЛЯСЪК И ГРИЖА

Brush Activ' Premium Care разполага с четки с естествен косъм за съвършен блясък и грижа за косата. Тази въртяща се четка осигурява безупречно оформяне на прическата чрез автоматично въртене в две посоки. 1000 W мощност гарантират ефективно и лесно оформяне - бързи и професионални резултати, а двата размера четки са подходящи за всички дължини коса. Покритието Cashmere Keratin с арганово масло в комбинация с двойния йонен генератор гарантират искрящ блясък и резултати като от салон у дома.

Референтен код : CF9540F0

Предимства напродукта

СУШЕНЕ КАТО ОТ САЛОН, С ОБЕМ И БЛЯСЪК

Идеалният уред за  стилни, изящни прически в удобната среда на дома ви, Brush Activ' Premium Care безупречно суши и оформя косата, като постига великолепни, професионално изглеждащи резултати.

Тази въртяща се четка, осигуряваща качество като в салон, е оборудвана с двоен йонен генератор за до 40 пъти повече* йони, за да елиминира наелектризирането и направи косата гладка и покорна.

Разкошът е придружен с изключително удобство с 1000 W мотор, който осигурява резултати като от салон у дома, плюс два лесни за използване ключа за въртене, които позволяват главата на четката да се върти наляво или надясно за интуитивно сушене.

С усъвършенствани функции като трите настройки за скорост/ температура и струя хладен въздух за дълготрайни резултати с новата четка Brush Activ' Premium Care имате великолепен блясък и поразителен обем на свое разположение.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1000  
Настройка на температурата 2  
Настройки на въздушния поток 2  
Студена въздушна струя    
Покритие Cashmere Keratin  
Функции Загряване, продухване и завъртане  
Видове коса Естествен  
Диаметър на машата 40-50  mm
Маша с няколко диаметри    
Форма Кръгла  
Автоматично въртене    
Регулируема температура 2  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Въртене в две посоки ДА  
Подвижна решетка    
Халка за окачване    
Капак на четката    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 220-240   
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове канелено розов метал, бяло и алуминий  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.