ROWENTA Premium Care Steam Curler CF3810F0

Premium Care Steam Curler CF3810F0
ВИДИМО ПО-ЖИВИ КЪДРИЦИ, ПО-ЗДРАВА КОСА.

Маша с пара Rowenta Premium Care: игриви къдрици и здрава коса

Машата с пара Rowenta Premium Care осигурява живи , обемни къдрици с лекота. Технологията Hydraboost гарантира деликатно и постоянно разпределяне на парата по цялата дължина на кичура, запазвайки до 98% от естествената хидратация на косъма*. Косата е по-здрава, а къдриците са по-прекрасни от всякога.

 

*при 170°C / 10s с пара

Референтен код : CF3810F0

* при 170°C / 10s с пара.

Предимства напродукта

С машата с пара Rowenta Premium Care се наслаждавате на игриви, здрави къдрици

Машата с пара Premium Care от Rowenta гарантира по-живи къдрици и здрава коса.

Благодарение на технологията Hydraboost и вградения таймер със свуков сигнал за следене на времето за къдрене, се наслаждавате на идеални резултати, без риск от изгаряне, като се запазва естествената хидратация на косъма*.

Машата с пара Premium Care разполага с три настройки на времето за къдрене (5s/8s/10s) според типа коса и желания краен резултат: по-кратко време за по-свободни къдрици, по-дълго време за по-стегнати къдрици.

Притежава LCD екран с опция за избор на 8 различни степени на температурата за постигане на разнообразни къдрици.

Машата притежава уникалното покритие Cashmere Keratin с арганово масло за красива коса.

В допълнение, машата е с диаметър 25 мм за естествено изглеждащи къдрици или вълни, има функция за автоматично изключване след един час в покой и загрява бързо -само за 45 сек.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Температурни настройки 8  
3  
Покритие Cashmere Keratin  
Ceramic Tourmaline  
Функции Къдрици  
Къдрици  
Диаметър на машата 25  mm
23  mm
Форма Кръгла  
Кръгла  
Регулируемо време за къдрене 5/8/10 s  s
6s /8s /10s /12 s  
Регулируема температура 130-200  °C
170 / 200 / 230  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Студен връх    
   
Функция "Respect"    
   
Функция за пара    
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Автоматично изключване ДА  
1 h  
Дисплей LCD  
не е приложимо
Индикатор за загряване    
   
Време за загряване 45  s
30  s
Вграден таймер Автоматичен  
Автоматичен  
Звуков сигнал за готовност на къдрицата    
   
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
не е приложимо
Кабел, въртящ се на 360°    
не е приложимо
Цветове бяло и канелено розово и алуминий  
Черен/Хром  
   
не е приложимо
   
не е приложимо
   
не е приложимо
   
не е приложимо

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.