ROWENTA FOR ELITE OPTILISS SF3122D0

OPTILISS SF3122D0
ОПТИМАЛНО И КОНТРОЛИРАНО ИЗПРАВЯНЕ

ОПТИМАЛНО И КОНТРОЛИРАНО ИЗПРАВЯНЕ

Пресата Optiliss осигурява безупречно изправяне с чисто очарование и блясък. Настройката на висока температура осигурява поразителни резултати, докато постоянният контрол на температурата ви позволява да оформяте с лекота. Ексклузивното покритие Keratin & Tourmaline придава блясък като намалява статичното електричество и хвърченето.

Референтен код : SF3122D0

Предимства напродукта

Пресата Optiliss е високо ефективен уред за оформяне, който осигурява идеално изправяне с висок контрол на температурата.

Ексклузивното покритие Keratin & Tourmaline придава на косата естествен искрящ блясък благодарение на съчетанието от протеина кератин и действието на турмалина за повече блясък и по-малко статично електричество и хвърчене благодарение на ефекта на излъчване на йони.

Максималната температура от 230°C осигурява бързо и ефективно изправяне, а идеално контролираната постоянна температура ви дава спокойствие при оформянето.

Допълнителните характеристики включват система с плаващи плочи, които се регулират според дебелината на косата за резултати с едно движение и функция за лесно съхранение, така че да имате на разположение идеално изправяне със забележителен блясък.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Функции Изключително изправени коси  
Плаващи плочи    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Индикатор за загряване    
Безопасност Система за заключване  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Гаранция 2 години  
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Алуминий  
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Черен и розов  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.