ROWENTA FOR ELITE OPTILISS SF3122D0

OPTILISS SF3122D0
ОПТИМАЛНО И КОНТРОЛИРАНО ИЗПРАВЯНЕ

ОПТИМАЛНО И КОНТРОЛИРАНО ИЗПРАВЯНЕ

Пресата Optiliss осигурява безупречно изправяне с чисто очарование и блясък. Настройката на висока температура осигурява поразителни резултати, докато постоянният контрол на температурата ви позволява да оформяте с лекота. Ексклузивното покритие Keratin & Tourmaline придава блясък като намалява статичното електричество и хвърченето.

Референтен код : SF3122D0

Предимства напродукта

Пресата Optiliss е високо ефективен уред за оформяне, който осигурява идеално изправяне с висок контрол на температурата.

Ексклузивното покритие Keratin & Tourmaline придава на косата естествен искрящ блясък благодарение на съчетанието от протеина кератин и действието на турмалина за повече блясък и по-малко статично електричество и хвърчене благодарение на ефекта на излъчване на йони.

Максималната температура от 230°C осигурява бързо и ефективно изправяне, а идеално контролираната постоянна температура ви дава спокойствие при оформянето.

Допълнителните характеристики включват система с плаващи плочи, които се регулират според дебелината на косата за резултати с едно движение и функция за лесно съхранение, така че да имате на разположение идеално изправяне със забележителен блясък.

Характеристики – Сравнение

Покритие на плочите Keratin & Tourmaline  
Функции Изключително изправени коси  
Размер на плочите 25x90  mm
Плаващи плочи    
Температура на регулируемата плоча 130-230  °C
Индикатор за загряване    
Време за загряване 60  s
Безопасност Система за заключване  
Напрежение 110-240  V
Гаранция 2 години  
Кабел с възможност за въртене на 360°    
Вид нагряваща плоча Алуминий  
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Черен и розов  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.