ROWENTA LISS & CURL SF4210

LISS & CURL SF4210
ОПТИМАЛНО ИЗПРАВЯНЕ ИЛИ ПОДЧЕРТАНИ КЪДРИЦИ

ОПТИМАЛНО ИЗПРАВЯНЕ И ПЕРФЕКТНИ КЪДРИЦИ, пресата Liss&Curl 2 в 1 осигурява идеално изправяне и перфектни къдрици. С LCD температурен контрол, от 95° до 230° за всички типове коса. Йонният генератор намалява статичното електричество за супер бляскава и гладка коса.

Референтен код : SF4210F0

УДИВИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ 2 в 1, С ПЪЛЕН КОНТРОЛ

За перфектно изправяне и пищни къдрици, пресата Liss & Curl 2-в-1 е изключителен уред за изправяне с безкрайни възможности, с LCD екран за дигитален контрол на температурата и керамично покритие за изключително плъзгане и грижа за косата.

Йонният генератор елиминира статичното електричество и непослушните коси за лъскава и гладка прическа.

Прецизните настройки на температурата от 95° до 230 °C добавят възможност за персонализиране, дългите плаващи плочи дават бърз резултат като се адаптират срямо дебелината на кичура коса.

Rowenta Liss & Curl 2-в 1: безупречно изправяне и изключителни къдрици с безкрайни възможности и покорна, изпълнена с блясък коса.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Покритие на плочите Керамично покритие  
Функции Изключително изправени коси и къдрици  
Система за къдрене    
Плаващи плочи    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
Студен връх    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Халка за окачване    
Дисплей LCD  
Безопасност Система за заключване  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Кабел, въртящ се на 360°    
Цветове Черно и сребърно  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.