ROWENTA LISS & CURL SF4210

LISS & CURL SF4210
ОПТИМАЛНО ИЗПРАВЯНЕ ИЛИ ПОДЧЕРТАНИ КЪДРИЦИ

ОПТИМАЛНО ИЗПРАВЯНЕ И ПЕРФЕКТНИ КЪДРИЦИ, пресата Liss&Curl 2 в 1 осигурява идеално изправяне и перфектни къдрици. С LCD температурен контрол, от 95° до 230° за всички типове коса. Йонният генератор намалява статичното електричество за супер бляскава и гладка коса.

Референтен код : SF4210F0

УДИВИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ 2 в 1, С ПЪЛЕН КОНТРОЛ

За перфектно изправяне и пищни къдрици, пресата Liss & Curl 2-в-1 е изключителен уред за изправяне с безкрайни възможности, с LCD екран за дигитален контрол на температурата и керамично покритие за изключително плъзгане и грижа за косата.

Йонният генератор елиминира статичното електричество и непослушните коси за лъскава и гладка прическа.

Прецизните настройки на температурата от 95° до 230 °C добавят възможност за персонализиране, дългите плаващи плочи дават бърз резултат като се адаптират срямо дебелината на кичура коса.

Rowenta Liss & Curl 2-в 1: безупречно изправяне и изключителни къдрици с безкрайни възможности и покорна, изпълнена с блясък коса.

Характеристики – Сравнение

Покритие на плочите Керамично покритие  
Функции Изключително изправени коси и къдрици  
Система за къдрене    
Плаващи плочи    
Температура на регулируемата плоча 95°C to 230  °C
Йонен генератор    
Студен край    
Халка за закачване    
Дисплей LCD  
Безопасност Система за заключване  
Напрежение 220-240  V
Кабел с възможност за въртене на 360°    
Цветове Черно и сребърно  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.