ROWENTA FOR ELITE Express Liss SF4012F0

Express Liss SF4012F0
ЕКСПРЕСНО ИЗПРАВЯНЕ НА ВЛАЖНА ИЛИ СУХА КОСА

ИДЕАЛНА ЗА ПОЛЗВАНЕ ВЪРХУ ВЛАЖНА ИЛИ СУХА КОСА ЗА ИСКРЯЩ БЛЯСЪК НА МОМЕНТА Express Liss е съвършената преса за изправяне за изключителни резултати както върху влажна, така и върху суха коса. Покритието с кератин и турмалин с усъвършенствана антистатична технология намалява хвърченето за гладка коса с искрящ блясък. Прецизните настройки на температурата (от 130°Cдо 230°C) осигуряват абсолютен контрол, докато системата с плаващи плочи се регулира според косата ви за ефективност с едно движение.

Референтен код : SF4012F0

Предимства напродукта

ВЛАЖНА ИЛИ СУХА КОСА С ИСКРЯЩ БЛЯСЪК НА МОМЕНТА

С Express Liss имате на свое разположение прекрасно оформяне на прически. Независимо дали косата е суха, или влажна тази преса за коса постига красиви резултати.

Покритието с кератин и турмалин свежда хвърченето до минимум за гладка, управляема коса с добавен искрящ блясък.

Прецизните настройки за температура (от 130°C до 230°C) се поддържат постоянно, като ви осигуряват пълен контрол върху оформянето.

Скоростта отговаря на ефективността с бързо 30-секундно загряване и система с плаващи плочи, която се адаптира към плътността на косата за изключителни резултати с едно ефективно движение.

С усъвършенствани функции като система за лесно заключване за допълнителни възможности за прибиране и автоматично изключване за осигуряване на безопасност пресата за изправяне Express Liss създава прекрасен блясък и прави косата красива на момента.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Функции Мокро и сухо  
Плаващи плочи    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Халка за окачване    
Дисплей LED  
Безопасност Система за заключване  
Автоматично изключване ДА  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Гаранция 2 години  
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Алуминий  
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Черно и розово  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.