ROWENTA AIR FORCE HQ7112

AIR FORCE HQ7112
Оптимален комфорт през цялата година

Rowenta Air Force за оптимален комфорт през цялата година. Rowenta Air Force комбинира отоплителен уред и вентилатор в един мощен уред с технология Air Circulator 2 в 1 за постоянен комфорт независимо от сезона. Най-мощният отоплителен уред и високо ефективен, безшумен вентилатор от Rowenta, удобните му функции го правят идеален спътник през цялата година. Уникалната патентована технология Air Circulator за горещ и студен въздух осигурява широка циркулация на въздуха за бързо затопляне или освежаване, както и постоянен комфорт през цялата година. По-бързо и по-хомогенно отопление на помещението за по-ниско потреблеие на енергия и по-висок комфорт в сравнение с класически радиатор (*от тест, сравняващ маслен отоплителен радиатор BU2620 и конвектор CO3030, спрямо Airforce при еднакво подаване на енергия от 1200 Wh в помещение от 20 квадратни метра.) 

Референтен код : HQ7112F0

Предимства напродукта

2 в 1 отоплителен уред и вентилатор Air Force: оптимален комфорт през цялата година

Наслаждавайте се на идеален комфорт през цялата година с 2 в 1 отоплителен уред и вентилатор Air Force, най-мощният уред за отопление и високо ефективен, безшумен вентилатор от Rowenta.

С патентованата технология Air Circulator той осигурява широка циркулация на въздуха в помещението за бързо отопляване или освежаване.

Това мощно, високо ефективно действие не ви причинява неудобства благодарение на настройка за тишина, която е идеална за използване по време на сън, учене или гледане на телевизия.

Същевременно автоматичният режим осигурява пълно удобство като автоматично регулира отоплителния уред или вентилатора според нуждите ви за идеално ниво на комфорт.

В допълнение разполагате с удобни функции, включително таймер и отложен старт за използване с предварителна настройка, както и дистанционно управление с вграден държач за лесен контрол от разстояние.

Освен това Еко режимът спестява до 50% от енергията* за повече спокойствие.

С Air Force Hot & Cool се наслаждавате на оптимален комфорт през всеки сезон.

* спрямо пълна мощност/макс. настройка на термостата

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип 2 в 1: нагревател + вентилатор  
Цветове Бял / Сребро  
Корпус Лъскав / Сатенен  
Височина m  m
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Честота на употреба Ежедневно  
Покритие >40 m2  
Таймер/ Автоматично изключване    
Отложен старт    
Еко функция    
Напрежение 220-240   
Честота 50  Hz
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2600  W
Вентилатор    
Идеален размер на помещението (m2) 40-45m²  
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
IP 20  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.40  m
За стена / за стенен монтаж НЕ  
Термостат Електронен  
Дръжка    
Дистанционно управление    
Отделение за съхранение на дистанционното управление    
Решетка LED  
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Таймер    
Функция против замръзване    
ТИШИНА
Мин. ниво на шум 45  dB(A)

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.