ROWENTA Mosquito Protect VU4210F0

Mosquito Protect VU4210F0
НЕПОБЕДИМ ВЕНТИЛАТОР ПРОТИВ КОМАРИ

Вентилатор на стойка Rowenta Ultimate Protect: запазете прохладата без комари. Вентилатор на стойка Вентилатор Rowenta Ultimate Protect VU4210 е непобедимият вентилатор против комари. Неговата изключителна функция с течен репелент осигурява чудесна защита срещу комари, a съчетанието от вентилатор и действие срещу комари оптимизира ефективността. Осигурете си комфорт през летните дни и нощи. Наслаждавайте се на ефекта на прохладния въздух и липсата на комари във вашия дом, офис, на вилата! Вентилаторът има 3 степени на работа, както и функция автоматично въртене. Този вентилатор разполага с мощен въздушен поток до 55 м³/ мин. Вентилаторът е с 60 W мощност и е в приятни цветове.

Референтен код : VU4210F0

Предимства напродукта

Вентилатор Ultimate Protect: изключителна ефективност срещу комари

С Ultimate Protect се радвате на прохлада без комари. Благодарение на интелигентната комбинация от вентилатор за хладен въздух и течен репелент за комари Ultimate Protect осигурява по-добра защита срещу комари с оптимизирано разпръскване в цялото помещение.

Съвместима с повечето бутилки с репелент на пазара, дълготрайната технология с течност издържа седмици наред в зависимост от употребата.

Същевременно мощният въздушен поток, трите регулируеми скорости и автоматичното трептене създават приятно охлаждащо усещане.

За завършек с телескопичния стълб регулирате лесно височината на вентилатора, а защитната решетка за деца ви осигурява пълно спокойствие.

Характеристики – Сравнение

ВИД НА ПРОДУКТА
Тип Класически  
Модел С поставка  
Диаметър 40  cm
Диаметър (инчове) 16  
Максимална височина 1,45  m
Минимална височина 1,15  m
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗДУХОПОТОКА
Макс. въздушен поток (m3/min) 55  
Мин. въздушен поток (m3/min) 40  
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1,5  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Решетка НЕ  
ТИШИНА
Мин. ниво на шума 54  dB(A)
Макс. ниво на шума 60  dB(A)
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Друго Течност против комари  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.