ROWENTA Mosquito Protect VU4210F0

Mosquito Protect VU4210F0
НЕПОБЕДИМ ВЕНТИЛАТОР ПРОТИВ КОМАРИ

Вентилатор на стойка Ultimate Protect: запазете прохладата без комари Ultimate Protect е непобедимият вентилатор против комари.

Неговата изключителна функция с течен репелент осигурява чудесна защита срещу комари, a съчетанието от вентилатор и действие срещу комари оптимизира ефективността. Наслаждавайте се на ефекта на прохладния въздух и липсата на комари!

Референтен код : VU4210F0

Предимства напродукта

Вентилатор Ultimate Protect: изключителна ефективност срещу комари

С Ultimate Protect се радвате на прохлада без комари. Благодарение на интелигентната комбинация от вентилатор за хладен въздух и течен репелент за комари Ultimate Protect осигурява по-добра защита срещу комари с оптимизирано разпръскване в цялото помещение.

Съвместима с повечето бутилки с репелент на пазара, дълготрайната технология с течност издържа седмици наред в зависимост от употребата.

Същевременно мощният въздушен поток, трите регулируеми скорости и автоматичното трептене създават приятно охлаждащо усещане.

За завършек с телескопичния стълб регулирате лесно височината на вентилатора, а защитната решетка за деца ви осигурява пълно спокойствие.

Характеристики – Сравнение

Тип Класически  
Модел С поставка  
Диаметър 40  
Диаметър (инчове) 16  
Максимална височина 1,45  
Минимална височина 1,15  
Макс. въздушен поток (m3/min) 55  
Мин. въздушен поток (m3/min) 40  
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
Дължина на захранващия кабел 1,5  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Решетка НЕ  
Мин. ниво на шума 54  dB(A)
Макс. ниво на шума 60  dB(A)
Друго Течност против комари  
Светлинен индикатор    
IP 20  
Напрежение 220-240  V
Честота 50-60  Hz
Мотор    
Мощност 60  W

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.