ROWENTA ESSENTIAL VU4110

ESSENTIAL VU4110
Високо качество, 100% сигурност

Вентилаторът Rowenta Essential създава незабавно усещане за свеж въздух с предпазни функции, които ви позволяват да се разхлаждате с лекота. Този енергоспестяващ еко-вентилатор разполага с мощен въздушен поток до 55 m³/ min, 3 настройки за скорост, за да може лесно да контролирате потока на прохладен въздух. И  всичко това зад безопасна за деца предпазна решетка за пълна сигурност. Разхладете се, и не само. Стилният черен цвят със сини нюанси пасва идеално на всеки дизайн на офис или дом. Лесен за пренос, удобен както за офиса, така и за дома или за вилата. Осигурете си комфорт през летните дни и нощи. 

Референтен код : VU4110F0

Предимства напродукта

ВИСОКО ЕФЕКТИВНО ОХЛАЖДАНЕ И ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ

Осигурявайки незабавен, охлаждащ приток на свеж въздух при пълна сигурност.

Rowenta Essential е идеалният домашен вентилатор, подходящ за семейството.

Със здрава, подсилена предпазна решетка, осигуряваща защита за цялото семейство, този безопасен за деца вентилатор предлага енергоспестяваща ефективност, изискваща по-малко енергия дори в положение Макс*.

Три настройки за скорост осигуряват мощен въздушен поток до 55 m³/ min, с голям диаметър за оптимално разпръскване на свежия въздух в цялото помещение.

С автоматично трептене, регулируеми настройки за височина и вградена дръжка за лесно транспортиране за идеален завършек, Rowenta Essential е идеален вентилатор за всяко семейно жилищно пространство, осигуряващ изключително разхлаждане с мощен въздушен поток и пълна безопасност.

*В сравнение с предходния Classic в положение Макс

Характеристики – Сравнение

ВИД НА ПРОДУКТА
Тип Класически  
Модел С поставка  
Диаметър 40  cm
Диаметър (инчове) 16  
Максимална височина 1.4  m
Минимална височина 1.2  m
Размери (ДxВxДб) 0.46 x 1.4 x 0.30  m
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗДУХОПОТОКА
Макс. въздушен поток (m3/min) 60  
Мин. въздушен поток (m3/min) 45  
Макс. скорост на въздухопотока (N) 2,7  
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1,5  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Решетка НЕ  
ТИШИНА
Мин. ниво на шума 51  dB(A)
Макс. ниво на шума 58  dB(A)

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.