ROWENTA ESSENTIAL VU4110

ESSENTIAL VU4110
Високо качество, 100% сигурност

Вентилаторът Rowenta Essential създава незабавно усещане за свеж въздух с предпазни функции, които ви позволяват да се разхлаждате с лекота. Този енергоспестяващ еко-вентилатор разполага с мощен въздушен поток до 55 m³/ min, 3 настройки за скорост, всичко това зад безопасна за деца предпазна решетка за пълна сигурност.

Референтен код : VU4110F0

Предимства напродукта

ВИСОКО ЕФЕКТИВНО ОХЛАЖДАНЕ И ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ

Осигурявайки незабавен, охлаждащ приток на свеж въздух при пълна сигурност.

Rowenta Essential е идеалният домашен вентилатор, подходящ за семейството.

Със здрава, подсилена предпазна решетка, осигуряваща защита за цялото семейство, този безопасен за деца вентилатор предлага енергоспестяваща ефективност, изискваща по-малко енергия дори в положение Макс*.

Три настройки за скорост осигуряват мощен въздушен поток до 55 m³/ min, с голям диаметър за оптимално разпръскване на свежия въздух в цялото помещение.

С автоматично трептене, регулируеми настройки за височина и вградена дръжка за лесно транспортиране за идеален завършек, Rowenta Essential е идеален вентилатор за всяко семейно жилищно пространство, осигуряващ изключително разхлаждане с мощен въздушен поток и пълна безопасност.

*В сравнение с предходния Classic в положение Макс

Характеристики – Сравнение

Тип Класически  
Модел С поставка  
Диаметър 40  cm
Диаметър (инчове) 16  
Максимална височина 1.4  m
Минимална височина 1.2  m
Размери (ДxВxДб) 0.46 x 1.4 x 0.30  m
Макс. въздушен поток (m3/min) 60  
Мин. въздушен поток (m3/min) 45  
Макс. скорост на въздухопотока (N) 2,7  
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
Дължина на захранващия кабел 1,5  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Решетка НЕ  
Мин. ниво на шума 51  dB(A)
Макс. ниво на шума 58  dB(A)
IP 20  
Напрежение 220-240  V
Честота 50-60  Hz
Мотор    
Мощност 60  W

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.