ROWENTA X-TREM POWER CYCLONIC FACELIFT RO7283EA

X-TREM POWER CYCLONIC FACELIFT RO7283EA
най-добра в класа си с ефективност 4a+ при почистване

Побирайки изключителна ефективност за дълбоко почистване в нов и подобрен ергономичен дизайн, прахосмукачката без торбичка X-Trem Power Cyclonic осигурява надеждно почистване благодарение на новата основна четка POWER AIR, осигуряваща оптимално плъзгане на всяка повърхност. Насладете се на разликата, тъй като ефективността за дълбоко почистване с клас 4A+AAA и енергийната ефективност се съчетават с подобрени функции, усъвършенствана ергономична конструкция и приятен външен вид.

Референтен код : RO7283EA

Предимства напродукта

Прахосмукачка без торбичка: почистващата мощ се преобразява

Прахосмукачката без торбичка X-Trem Power Cyclonic е с върхова мощност за дълбоко почистване в класа си, с енергийно представяне A+ и подобрени функции в нов очарователен дизайн.

С безпроблемно плъзгане върху всяка повърхност чисто новата основна четка с две позиции POWER AIR е тайното оръжие за гарантирани резултати при клас 4A+AAA за дълбоко почистване и най-добро събиране на прах в класа си.

Усъвършенстваната циклонна филтрация осигурява изключително разделяне на праха от въздуха, с контейнер за прах от 2,5 L за подобрена автономност и обновен ергономичен дизайн за по-комфортно почистване.

Разнообразни усъвършенствани функции, включително аксесоари, проектирани специално за почистване на автомобили и домашни интериори, се съчетават с представяне 4A+AAA за постигане на най-добри резултати за прахосмукачка без торбичка с отличителна естетика, която допълва идеално всеки дом.

Характеристики – Сравнение

Вид технология моноциклон  
Ниво на шум 72  dB(A)
Мощност 550  W
Нива на филтрация 3  
Филтрация Високоефективен филтър + дунапренен филтър + технология Cyclone  
Дръжка Ергономична дръжка с вградена четка Easy Brush  
Контакт eur  
Маневреност колела 1 x 360° + 2 x широки задни колела  
Дължина на захранващия кабел 6.2  m
Радиус на почистване 8.8  m
Система за съхранение 1  
Индикатор за пълен контейнер    
Дръжка за пренасяне    
Тръба Метална телескопична тръба  
Четки за под POWER AIR  
Накрайник за паркет Softcare    
Мини турбо четка    
Multifunction tool    
Цветове Червен  

Инструкции и Ръководство

Зона за изтегляне

Често задавани въпроси

Уверете се, че приставките, тръбата и гъвкавият маркуч не са изцяло или частично задръстени и че филтрите не са запушени.
Прекъсвачът против прегряване на Вашата прахосмукачка е активиран. Трябва да почистите филтъра на мотора, да смените микроактивния филтър (в зависимост от модела) и да смените торбичката за прах или да изпразните колектора. След това изчакайте 30 минути, преди да стартирате уреда отново.
Издърпайте го докрай и натиснете бутона за навиване на кабела; ако проблемът все още продължава, свържете се с оторизиран сервиз.
Може да се дължи на няколко неща:
• Въздушният засмукващ поток е блокиран: Проверете тръбата, четката и маркуча.
• Контейнерът или торбичката са пълни, сменете ги или ги почистете (в зависимост от модела).
• Филтриращата система е запушена, почистете или я сменете.
• Регулаторът на въздушния поток е в отворено положение, затворете го.
Ако проблемът все още е налице, свържете се с оторизиран сервиз.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Турбо четката е въртяща се моторизирана четка, която подобрява ефективността при почистване на влакна, косми и козина от домашни любимци по килимите.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.