ROWENTA Прахосмукачка Rowenta Silence Force Cyclonic Effitech, Animal RO7971EA

Прахосмукачка Rowenta Silence Force Cyclonic Effitech, Animal RO7971EA
Най-безшумната прахосмукачка без торбичка досега*
Върхова енергийна ефективност и безшумно почистване: Rowenta Silence Force Cyclonic Effitech® обединява рекорда по тишина* за прахосмукачка без торбичка с технологията Effitech®, за перфектна комбинация от изключителна тишина (само 59 dB(A) - значително по-ниска от ежедневния разговор!), мощно засмукване и изключителна енергийна ефективност. В допълнение към всичко това нейният изключително дълъг радиус на действие е идеален за прахосмучене на големи повърхности, без да се налага изключване от контакта.

Референтен код : RO7971EA

* В сравнение с ТОП 20 на най-продаваните прахосмукачки без торбичка в Европа (22 държави), данни от независим панел към края на юни 2022 г., стойност и обем на продажбите

**Ефективността на прахоуловяване и годишната консумация са измерени вътрешно в съответствие със стандарт EN60312, в сравнение с гамата Rowenta RO4B

*В сравнение с ТОП 20 на най-продаваните прахосмукачки без торбичка в Европа (22 държави), данни от независим панел от края на юни 2022 г., стойност и обем на продажбите

Предимства напродукта

Най-безшумната прахосмукачка без торбичка досега*

Silence Force Cyclonic Effitech®" на Rowenta е оборудвана с мотор Effitech® с изключително ниска консумация - за изключително засмукване и дълбоко почистване с по-ниска консумация на енергия.

Тази изключителна прахосмукачка с контейнер предлага най-безшумното досега прахосмучене без торбичка*, като нивата на шума са едва 59 dB(A) дори при максимална мощност.

Нейният радиус на почистване от 12 м и контейнерът за прах с вместимост 2,5 л осигуряват по-голяма автономност и удобство ден след ден.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ
Навици Старателно, дълбоко почистване  
ФИЛТРАЦИЯ
Нива на филтрация 3  
УДОБСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Дръжка Ергономична дръжка с вградена четка Easy Brush  
Маневреност колела 1 x 360° + 2 x широки задни колела  
Система за съхранение 1  
Индикатор за пълен контейнер    
Дръжка за пренасяне    
Защита Капак 360°  
С включени аксесоари за подови настилки
Тръба Метална телескопична тръба  
Накрайник за паркет Softcare    
Макси турбо четка    
Четка за мека мебел    
   
Богат избор от аксесоари за различни подови настилки
Тип на щепсела EUR  
Подходящ за собственици на домашни любимци    
Произведено във Франция    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Уверете се, че приставките, тръбата и гъвкавият маркуч не са изцяло или частично задръстени и че филтрите не са запушени.
Прекъсвачът против прегряване на Вашата прахосмукачка е активиран. Трябва да почистите филтъра на мотора, да смените микроактивния филтър (в зависимост от модела) и да смените торбичката за прах или да изпразните колектора. След това изчакайте 30 минути, преди да стартирате уреда отново.
Издърпайте го докрай и натиснете бутона за навиване на кабела; ако проблемът все още продължава, свържете се с оторизиран сервиз.
Може да се дължи на няколко неща:
• Регулаторът на въздушния поток е в отворено положение, затворете го.
• Въздушният засмукващ поток е блокиран: Проверете тръбата, четката и маркуча.
• Контейнерът или торбичката са пълни, сменете ги или ги почистете (в зависимост от модела).
• Филтриращата система е запушена, почистете или я сменете.

Ако проблемът все още е налице, свържете се с оторизиран сервиз.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Турбо четката е въртяща се моторизирана четка, която подобрява ефективността при почистване на влакна, косми и козина от домашни любимци по килимите.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.