ROWENTA ПРАХОСМУКАЧКА COMPACT POWER XXL RO4825

ПРАХОСМУКАЧКА COMPACT POWER XXL RO4825
Ефективност и ергономия в компактен размер!

Прахосмукачка Rowenta Compact Power XXL осигурява впечатляваща вместимост в компактен формат за по-удобно ежедневно почистване. XXL вместимостта от 2,5 L е идеална за широк спектър от жилищни пространства и осигурява по-голяма автономност, Контйенерът за прах е със система Clean Express, която осигурява бързото му и безпроблемно почистване само в четири лесни стъпки. Ситемата Cyclonic предоставя изключително ниво на разделяне на праха от въздуха за дълготрайна ефективност, а EffiTech моторът гарантира качествено почистване при нисък разход на енергия. С телескопични тръби, вградена Easy Brush четка и набор от аксесоари* с лекота се грижите за цялата къща. Уредът е с 15 години серизна поддръжка на разумна цена, като част от ангажимента на Rowenta за опазване на околната среда и намаляване на отпадъците. 

*в зависимост от модела

Референтен код : RO4825EA

Предимства напродукта

Прахосмукачка Rowenta Compact Power XXL

Побирайки мощно представяне и впечатляваща вместимост в компактна рамка, прахосмукачката Rowenta Compact Power XXL е идеална за всяка домашна среда.

XXL вместимостта от 2,5 L осигурява по-лесно почистване и по-рядко изпразване, докато изчистената компактна конструкция позволява съхранение без усилия, като се побира идеално в дори най-малките шкафове и килери.

Открийте прахосмукачка без торбичка, проектирана за максимално удобство, с отделение за прах с лесно отваряне за максимално улеснение при използване.

Дълготрайните резултати са достъпни благодарение на циклонната технология за ефективно дълбоко почистване с изключително ниво на разделяне на въздуха и праха.

Всичко това се допълва от мощното съчетание на технологията EffiTech Motor и високоефективна засмукваща глава, която осигурява изключителни резултати ден след ден.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ
Мощност 550  W
Навици Старателно, дълбоко почистване  
ФИЛТРАЦИЯ
Нива на филтрация 3  
Филтрация ДУНАПРЕНЕН ФИЛТЪР + ЦИКЛОН + ВИСОКОЕФЕКТИВЕН ФИЛТЪР  
УДОБСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Радиус на почистване 8.8  m
Дължина на захранващия кабел 6.2  m
Дръжка Класическа дръжка с четка Easy Brush  
Маневреност колела 1 x 360° + 2 x широки задни колела  
Контрол на мощността Ръчен  
Система за съхранение 1  
Индикатор за пълен контейнер    
Дръжка за пренасяне    
Защита Капак 360°  
С включени аксесоари за подови настилки
Тръба Метална телескопична тръба  
Четки за под 2 позиции класически (SPA II)  
Накрайник за тесни пространства 2 в 1    
Богат избор от аксесоари за различни подови настилки
Тип на щепсела EUR  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Уверете се, че приставките, тръбата и гъвкавият маркуч не са изцяло или частично задръстени и че филтрите не са запушени.
Прекъсвачът против прегряване на Вашата прахосмукачка е активиран. Трябва да почистите филтъра на мотора, да смените микроактивния филтър (в зависимост от модела) и да смените торбичката за прах или да изпразните колектора. След това изчакайте 30 минути, преди да стартирате уреда отново.
Издърпайте го докрай и натиснете бутона за навиване на кабела; ако проблемът все още продължава, свържете се с оторизиран сервиз.
Може да се дължи на няколко неща:
• Регулаторът на въздушния поток е в отворено положение, затворете го.
• Въздушният засмукващ поток е блокиран: Проверете тръбата, четката и маркуча.
• Контейнерът или торбичката са пълни, сменете ги или ги почистете (в зависимост от модела).
• Филтриращата система е запушена, почистете или я сменете.

Ако проблемът все още е налице, свържете се с оторизиран сервиз.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Турбо четката е въртяща се моторизирана четка, която подобрява ефективността при почистване на влакна, косми и козина от домашни любимци по килимите.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.