ROWENTA Wet & Dry TN5100

Wet & Dry TN5100
ОТЛИЧНА РЕЖЕЩА СПОСОБНОСТ ДОРИ ПОД ДУША

Машинка за подстригване Wet & Dry за коса и тяло е с отлична ефективност. Тя осигурява прецизни и перфектни резултати всеки път. Оборудвана с мощен мотор, нож с титаниево покритие и дълготрайна батерия, машинката за подстригване Wet & Dry за коса и тяло осигурява ефективно и удобно подстригване дори под душа. Титаниевото покритие на движещото се ножче подсилва издръжливостта за дълготрайна ефективност. То защитава остротата на ножчето, тъй като е три пъти по-твърдо от неръждаема стомана. Променяйте своя външен вид според настроението си с фините настройки от 2 mm. Благодарение на компактния калъф за съхранение, вашата машинка за подстригване и нейните принадлежности се прибират и пренасят лесно.

Референтен код : TN5100F0

Предимства напродукта

Машинката за подстригване на тяло и брада Wet & Dry съчетава отлично подстригване с максимално удобство.

Всококачественото титаниево покритие върху движещата се част на острието гарантира подстригване с едно движение и пести време и усилия.

В същото време два регулируеми гребена за висока прецизност и фини настройки от 2 mm позволяват постигане на точния желан резултат всеки път.

Идеална за подстригване дори под душа, благодарение на технологията Wet & Dry и на батерията с дълъг живот, докато съхранението и пренасянето са много лесни с помощта на удобен калъф.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титаниево покритие  
Вид мотор DC мотор  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 6500  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0,5  mm
Прецизност 2  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Коса+тяло  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Размер на ножчетата за подстригване 42  mm
Тип гребен Подвижен  
Гребен за коса 2  
Избор на дължина на косъма 0,5-29  mm
Дължина на подстригване 15  
Автономност 45  min
Време за презареждане 12  h
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия Никел-металхидридна  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Индикатор за зареждане LED  
Съхранение Pouch  
Технически спецификации
Цветове Черен + Сив  
Voltage 100-240  V
ОПЦИИ
Мокро и сухо използване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.