ROWENTA Nomad TN1400

Nomad TN1400
ОТЛИЧНО ПОДСТИГВАНЕ, БЕЗ УСИЛИЕ

Висококачествената машинка за подстригване Nomad е най-лесното решение за Вашето подстригване. С 19 различни дължини на рязане и елегантен дизайн, перфектното подстригване става лесно - навсякъде и по всяко време.

Референтен код : TN1400F0

С машинката за подстригване Nomad подстригването става лесно, благодарение на остриетата от висококачествена неръждаема стомана, с които се осигурява превъзходно рязане с дълготрайна ефективност.

Два регулируеми гребена осигуряват набор от 19 дължини на рязане - от 3 mm до 30 mm, a настройка за прецизност 1,5 mm дооформя косата в точно желаните стилове.

Лесна за употреба, в комплект с удобна стойка за съхранение и зареждане, компактната машинка Nomad е Вашето идеално решение за отлично подстригване навсякъде, по всяко време.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Вид мотор DC мотор  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 6250  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 1  mm
Прецизност 1,5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Коса  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Тип гребен Подвижен  
Гребен за коса 2  
Избор на дължина на косъма 1-30  mm
Дължина на подстригване 19  
Standard (NiMH)  
Men  
Автономност 40  min
Време за презареждане 8  h
Мощност Без и с кабел  
Тип батерия Никел-металхидридна  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Технически спецификации
Цветове Бял  
Voltage 100-240  V
ВИД УПОТРЕБА
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.