ROWENTA ADVANCER

ADVANCER
Идеалният партньор за перфектното подстригване

Машинката за подстригване Rowenta Advancer предоставя подстригване с дългосрочни резултати. Предлага широк набор от изключително прецизни настройки, както и специален гребен за брада като осигурява точни и персонализирани резултати както за косата, така и за брадата. Запазете добрата визия по всяко време и навсякъде благодарение на дългосрочната автономност и изключителна прецизност към детайлите.

Референтен код : TN5240F0

Предимства напродукта

Тример Rowenta Advancer: Перфектното подстригване

Изживейте перфектното подстригване с тримера за коса Rowenta Advancer.

Ножчетата от висококачествена неръждаема стомана имат титаниево покритие за дългосрочна острота и перфектен ряз от първия път - дори и при дебела, гъста коса, благодарение на турбо функцията.

С своите 29 дължини на подстригване, от 0,5 мм до 30 мм и прецизна настройка до 1 мм, осигурява персонализирани резултати.

Идеална за подстигване и на брада благодарение на специалния гребен с прецизна настройка до 0,5мм.

Този тример за мъже е снабден с ултра издръжлива литиево-йонна батерия за до 120 минути самостоятелна работа, заедно с функция за бързо зареждане за допълнително удобство.

Индикаторът за зареденост на батерията осигурява спокойствие, а опцията за употреба с или без кабел - по-лесна употреба.

Освен компактен, модерен дизайн и миещи се остриета за перфектна хигиена, електрическият тример Rowenta Advancer предлага и практична торбичка за лесно съхранение и транспортиране.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титан  
Турбо скорост    
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Гребен за коса 2  
Зони Коса+Брада  
Нож за подстригване    
Размер на ножчетата за подстригване 42  mm
Тип гребен Подвижен  
Гребен за коса- прецизна настройка 1  mm
Избор на дължина на косъма 0.5 to 30  mm
Дължина на подстригване 29  
Тип гребен за брада Микро настройка  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 0.5  mm
Избор на дължина на косъма 0.5 до 25 мм  
Позиции за настройка на дължината на брадата 29  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Без и с кабел  
Подвижна режеща глава    
Почистване Миеща се глава  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LCD  
Съхранение Vanity  
Технически спецификации
Цветове Черно / Сребристо  
Напрежение 100-240  V
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
Автономност 120 мин  
Време за презареждане 1h30  h

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм