ROWENTA x KARL LAGERFELD Rowenta x KARL LAGERFELD Perfect Line, Машинка за подстригване, TN152LF0

Rowenta x KARL LAGERFELD Perfect Line, Машинка за подстригване, TN152LF0
Професионални резултати. Майстор на прическите.
С машинката за подстригване Perfect Line поддържайте прическата си перфектна през цялото време. Нейните 28 настройки чрез 6 гребена и 3 микронастройки обещават прецизно и персонализирано подстригване според вашите предпочитания. Тази машинка за подстригване за мъже разполага с професионален мотор за високоефективно подстригване с едно движение, както и с възможност за използване с кабел и без кабел. Освен това тя предлага достатъчно заряд - до 2,5 часа постоянна работа и LED индикатор, който показва състоянието на батерията - за сесии за подстригване без стрес. Този продукт е оборудван и с остриета, които са създадени да издържат 15 години.*

Референтен код : TN152LF0

*Вътрешен тест за издръжливост на остриетата съгласно протокола на Groupe SEB (2022 г.)

Предимства напродукта

Перфектната машинка за подстригване за емблематична прическа

Машинката за подстригване Perfect Line обещава персонализирано подстригване точно както ви харесва, благодарение на 28 настройки, 6 гребена и 3 микронастройки - за перфектни резултати до най-малкия детайл.

Наслаждавайте се на сесии за подстригване без стрес с мотора от професионален клас, който осигурява високоефективно подстригване, както и с литиево-йонната батерия с индикатор за състоянието за до 2,5 часа работа и пълно спокойствие!

Характеристики – Сравнение

ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 1  mm
Прецизност 0.5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
0,5 mm  
Зони Коса  
Регулиране на настройката Регулатор на острието  
28  
1 до 25 mm  
25 mm  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Нож за подстригване    
Размер на ножчетата за подстригване 45  mm
Тип гребен Фиксиран  
Гребен за коса 6  
Гребен за коса- прецизна настройка 0.5  mm
Дължина на подстригване 28  
Тегло на батерията 45,5  g
Men  
Автономност 150 мин  
Време за презареждане 150  min
Мощност Без и с кабел  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Технически спецификации
Цветове Черен & червен  
Voltage 100-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
ВИД УПОТРЕБА
   
   
ОПЦИИ
   
КАБЕЛ И ЩЕПСЕЛ
Подвижен кабел    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.