ROWENTA x KARL LAGERFELD Машинка за подстригване и стилизиране Rowenta x KARL LAGERFELD Cut & Style TN182LF0

Машинка за подстригване и стилизиране Rowenta x KARL LAGERFELD Cut & Style TN182LF0
Лесно подстригвайте и оформяйте косата си
С машинката за подстригване и стилизиране Cut & Style открийте специално разработеното Т-образно острие, за да оформяте косата си с прецизност и дори да подстригвате косата си с различни техники от уюта на дома си. Тя се предлага и с 3 гребена за коса, което я прави идеална за конусовидно изсветляване (тейпър фейд). Предлагайки удобството на безжичната употреба, тази машинка за подстригване за мъже се отличава с компактен дизайн, до 90 минути захранване от батерията и LED индикатор, който показва състоянието на батерията - за сесии на подстригване без стрес. Този продукт е оборудван и с остриета, които са създадени да издържат 15 години.*

Референтен код : TN182LF0

*Вътрешен тест за издръжливост на остриетата съгласно протокола на Groupe SEB (2022 г.)

Предимства напродукта

Машинка за подстригване и стилизиране за емблематична прическа

Постигнете перфектната прическа у дома благодарение на отличните характеристики на машинката за подстригване и стилизиране Cut & Style.

Създадена за дълготрайна употреба, тя разполага с острие с титаниево покритие и специално разработено Т-образно острие за стилизиране на косата до линия и оформянето ѝ с прецизност.

Перфектна за подстригване с конусовиден ефект, тази машинка за подстригване се предлага с 3 гребена и има компактен, безжичен дизайн с автономна работа на батерията до 90 минути - за сесии за подстригване без стрес.

Характеристики – Сравнение

ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.4  mm
Прецизност 1  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
1 mm  
Зони Коса+Брада  
4  
0,4-1, 3, 5 mm  
5 mm  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Нож за подстригване    
Размер на ножчетата за подстригване 36  mm
Тип гребен Фиксиран  
Гребен за коса 3  
Избор на дължина на косъма 0,4-1, 3, 5  mm
Дължина на подстригване 4  
Тип гребен за брада Фиксиран  
Избор на дължина на косъма 0,4-1, 3, 5  
Позиции за настройка на дължината на брадата 4  
3  
Тегло на батерията 19,5  g
Men  
Автономност 180 min  
Време за презареждане 90 min  h
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Технически спецификации
Цветове Черен & червен  
Voltage 100-240  V
Дължина на захранващия кабел 1  m
ВИД УПОТРЕБА
   
   
ОПЦИИ
   
Мокро и сухо използване    
КАБЕЛ И ЩЕПСЕЛ
Подвижен кабел    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.