ROWENTA Nomad TN3620

Nomad TN3620
ИДЕАЛЕН ЗА ОФОРМЯНЕ НА БРАДА

Със своите остри ожчета с титаниево покритие и прецизни гребени тримерът Nomad осигурява перфектно оформяне на окосмяването по лицето според вашето желание.

Референтен код : TN3620F0

Предимства напродукта

Тримерът за прецизно подстригване Nomad съчетава точност и отлични персонализирани резултати.

С два прецизни гребена и нож от 20 mm, окосмяването по лицето се почиства професионално, оформя се и се поддържа дори и в най-труднодостъпните зони.

Допълнителна 25-милиметрова самобръсначка спомага за постигането на чиста и гладка кожа.

Nomad има дълготрайно острие с титаниево покритие и е 100% водоустойчив за лесно почистване.

Включената в комплекта батерия гарантира употреба до 3 часа, а компактният калъф е удобен за пътуване, което означава, че Вашата брада ще изглежда добре навсякъде и по всяко време.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титаниево покритие  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0,5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Брада  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Тип гребен за брада Фиксиран  
Приставка за прецизно оформяне на брадата    
Размер на приставката за брада (mm) 20  mm
Мини самобръсначка    
Размер на мини самобръсначката 25  mm
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия AA  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Съхранение Pouch  
Технически спецификации
Цветове Черен/Сребро  
Напрежение 1 x 1,5  V
Други Масло + четка  
ОПЦИИ
Мокро и сухо използване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.