ROWENTA MULTISTYLE 9 in 1- EASY TN8961

MULTISTYLE 9 in 1- EASY TN8961
9 в 1 за лесно оформяне

Персонализирайте външния си вид според настроението си с мултифункционалния тример Multistyle 9 в 1, окомплектован с 9 аксесоара за цялостна грижа за вашата коса, брада и лице. XL ножът за коса е с 1 mm минимална дължина на подстригване и 4 фиксирани гребена (3-6-9-12 mm), за персонализирани резултати по ваш вкус. За брадата си пък можете да се погрижите с 32 mm нож за брада с 1 mm минимална дължина на рязане и регулируем гребен (от 3 до 7 mm) с 1 mm прецизна настройка. Финалните щрихи можете да довъшите с мини-самобръсначката за брада, а приставките за нос и уши ви помагат да отстраните досадното окосмяване и там. Ножчета от неръждаема стомана са със самонаточваща се технология за дълготрайна ефективност на рязане и перфектни резултати с едно движение, а NiMH батерия ви позволява да направите поне една пълна сесия на подстригване до 60 минути. 

Продуктът е с 15 години сервизна поддръжка, като част от ангажимента на Rowenta за опазване на околната среда и намаляване на отпадъците. 

Референтен код : TN8961F4

Характеристики – Сравнение

ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 1  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Коса+брада+уши / нос  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Нож за подстригване    
Размер на ножчетата за подстригване 44  mm
Тип гребен Фиксиран  
Гребен за коса 4  
Гребен за коса- прецизна настройка 3  mm
Избор на дължина на косъма 1 to 12  mm
Дължина на подстригване 5  
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 32  mm
Тип гребен за брада Регулируем  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 1  mm
Избор на дължина на косъма 1 to 7 mm  
Позиции за настройка на дължината на брадата 7  
Мини самобръсначка    
Размер на мини самобръсначката 25  mm
Тример за уши и нос    
3 to 7 mm  
1  
3 day beard  
60 min  
Standard (NiMH)  
Men  
Автономност up to 60  
Време за презареждане 8  h
Мощност Без и с кабел  
Тип батерия Никел-металхидридна  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Миеща се глава  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Технически спецификации
Цветове White & black  
Voltage 100-240  V
ВИД УПОТРЕБА
   
   
   
   
КАБЕЛ И ЩЕПСЕЛ
Тип на щепсела EUR  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.