ROWENTA Expertise TN3400

Expertise TN3400
Идеалният помощник за перфектно оформена брада

Тримерът Expertise поддържа брадата Ви в отличен вид. Титаниевото покритие на движещата се част на острието, високоскоростният мотор и изключително прецизните настройки осигуряват желания перфектен резултат всеки път, дори под душа, а батерията с дълъг живот и интелигентната LED индикация правят оформянето на брадата лесно и проблемно.

Референтен код : TN3400F0

Предимства напродукта

Expertise е идеалният помощник за добре оформена брада.

Благодарение на високоскоростният мотор и острието с титаниево покритие за дълготрайна употреба, Вашата брада е безпроблемно подстригана с едно минаване.

Тридесетте различни дължини на рязане, настройката за точност от 0,5 mm и специалният гребен за брада гарантират желаните отлични резултати, докато вградената технология Wet & Dry прави подстригването удобно дори под душа.

Освен това, безпроблемното подстригване се гарантира от батерия с дълъг живот и LED индикатор за зареждане с две светлини.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Неръждаема стомана  
Покритие на ножчетата Титаний  
Технология Изключителна острота  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 6500  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0,5  mm
Прецизност 0,5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Брада  
Регулиране на настройката Гребен за прецизност  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 32  mm
Тип гребен за брада Микро настройка  
Функция 3-дневна брада    
Избор на дължина на косъма 0,5-15  mm
Позиции за настройка на дължината на брадата 30  
Автономност 90  min
Време за презареждане 12  h
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия Никел-металхидридна  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Индикатор за зареждане LED  
Технически спецификации
Цветове Черен / сребрист  
Voltage 100-240  V
Други Комплект за почистване (масло + четка)  
ОПЦИИ
Мокро и сухо използване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.