ROWENTA x KARL LAGERFELD Хибриден тример Rowenta x KARL LAGERFELD Forever Sharp TN602LF0

Хибриден тример Rowenta x KARL LAGERFELD Forever Sharp TN602LF0
Подстригване, оформяне и бръснене за перфектна брада
С тримера за брада Forever Sharp можете да се насладите на универсално решение 3 в 1 за подстригване, оформяне и бръснене* на перфектната брада. Неговите самонаточващи се остриета от 100% неръждаема стомана са създадени да издържат дълго, за да се ползват без проблем ден след ден. Водоустойчивият безжичен дизайн обещава допълнително удобство, което го прави идеален за използване под душа. И всичко това с достатъчно заряд: до 120 минути захранване и LED индикатор, който показва състоянието на батерията - за сесии на подстригване без стрес. Този продукт е оборудван и с остриета, които са създадени да издържат 15 години.*

Референтен код : TN602LF0

*Не бръсне толкова близо, колкото традиционната самобръсначка ***Миниглавата за оформяне може да се използва върху мокра кожа, но не и под вода

*Миниглавата за оформяне може да се използва върху мокра кожа, но не и под вода **Не бръсне толкова близо, колкото традиционната самобръсначка ***Вътрешен тест за издръжливост на остриетата съгласно протокола на Groupe SEB (2022 г.)**

Предимства напродукта

Тример за брада за емблематична визия

Поддържайте брадата си в изряден вид ден след ден с Forever Sharp - многофункционалният, водоустойчив* тример за брада 3 в 1, който подстригва, оформя и бръсне** за стилен и персонализиран външен вид.

Открийте вечния отговор на въпроса за перфектната брада! Самонаточващите се остриета на тримера от 100% неръждаема стомана никога не се нуждаят от смяна***, като гарантират изключителна ефективност и прецизно подстригване с едно движение.

Освен това тримерът предлага ненадмината автономност за сесии без стрес.

Характеристики – Сравнение

ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.4  mm
Прецизност 2  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Брада  
4  
0,4-1-3-5 mm  
5 mm  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 32  mm
Тип гребен за брада Фиксиран  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 2  mm
Избор на дължина на косъма 0.4 to 5 mm  
Позиции за настройка на дължината на брадата 4  
Приставка за прецизно оформяне на брадата    
Размер на приставката за брада (mm) 32  mm
3  
Брой батерии 1  
Автономност 120 min  
Време за презареждане 1h30  h
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LED  
Технически спецификации
Цветове Черен/червен  
Напрежение 100-240  V
ВИД УПОТРЕБА
   
   
   
ОПЦИИ
   
Мокро и сухо използване    
КАБЕЛ И ЩЕПСЕЛ
Тип на щепсела EUR  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.