FORMULA ONE BY ROWENTA Formula 1® TN384MF0, Хибриден Tример за Брада

Formula 1® TN384MF0, Хибриден Tример за Брада
Ненадмината ефективност за максимално представяне
С тримера за брада Formula 1® от Rowenta винаги получавате най-отчетливите линии. Наслаждавайте се на дълготрайна ефективност и добро отрязване с едно движение – дори при гъсто окосмяване по лицето. Ще овладеете стила си с лекота благодарение на прецизния пръстен на тримера, който предлага 39 дължини на подрязване, които са идеално адаптирани за брада с всякаква дължина. Специалните ножчета Formula 1® от черна неръждаема стомана с титаниево покритие обещават оптимална острота ден след ден, а ненадминатата автономност от 180 минути и цифровото наблюдение на батерията осигуряват употреба без напрежение и прекъсвания, докато се състезавате с живота.

Референтен код : TN384MF0

Предимства напродукта

Хибриден тример за брада Formula 1® от Rowenta: съвършеното представяне

Изглеждайте възможно най-добре в състезанието на живота с тримера за брада Formula 1® от Rowenta.

Специалните ножчета Formula 1® от черна неръждаема стомана с титаниево покритие обещават дълготрайна острота и съвършено рязане с едно движение – дори при най-гъстото окосмяване по лицето.

Подходящ за дълги и къси бради благодарение на прецизен пръстен, който осигурява 39 дължини на отрязване с прецизна настройка от 0,5 mm за стилен и безупречен вид с винаги най-точни линии.

В същото време ултра дълготрайната литиево-йонна батерия предлага до 180 минути автономна работа, както и функция за бързо зареждане и цифров индикатор на остващия заряд, с който никога няма да се налага да забавяте темпото!

В допълнение възможността за работа със или без кабел осигурява още по-голямо удобство.

С официален дизайн на Formula 1® и миещи се ножчета за перфектна хигиена, този електрически тример за брада е снабден с USB кабел за зареждане и висококачествен калъф за пътуване против удари – за сигурно съхранение и транспорт, където и да ви отведе животът!

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Stainless Steel  
Покритие на ножчетата Титаниево  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 6500 rpm  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Подвижно колелце  
Зони Брада  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 39  mm
Тип гребен за брада Регулируем  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 0.5  mm
Избор на дължина на косъма 0.5 to 20 mm  
Позиции за настройка на дължината на брадата 39  
2  
Автономност 180 мин  
Време за презареждане 1,5  h
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Без и с кабел  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Миеща се глава  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LCD  
Съхранение Vanity  
Технически спецификации
Цветове Червен, черен сребрист  
Напрежение 100-240  V
Други Автоамтично заключване на гребена за брада  
КАБЕЛ И ЩЕПСЕЛ
Тип на щепсела EUR  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.