ROWENTA Тример за брада VIRTUO TN3840F4 XPERT

Тример за брада VIRTUO TN3840F4 XPERT
Сигурно и ефективно подстригване
С тримера за брада Rowenta Virtuo се наслаждавате на дълготрайна ефективност и перфектно подстригване с едно движение – дори при гъсто окосмяване по лицето. Идеално адаптиран за брада с всякаква дължина, този уред ви позволява да изразите стила си с лекота благодарение на прецизния пръстен на тримера, който предлага 39 дължини на подрязване. Ножчетата от неръждаема стомана с титаниевопокритие обещават острота ден след ден, а ненадминатата автономност от 180 минути и възможността за следене на батерията осигуряват употреба без прекъсвания или излишен стрес.

Референтен код : TN3840F4

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОДСТРИГВАНЕ
Материал на остриета Стомана  
Покритие на ножчетата Титаний  
Скорост на въртене на електромотора (rpm) 6500 rpm  
Скорости 1  
ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Подвижно колелце  
Зони Брада  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Приставка за подстригване на брада    
Размер на острието за брада 39  mm
Тип гребен за брада Регулируем  
Функция 3-дневна брада    
Гребен за брада- прецизна настройка 0.5  mm
Избор на дължина на косъма 0.5 до 20 мм  
Позиции за настройка на дължината на брадата 39  
2  
3 day beard and long beard  
Автономност 180 мин  
Време за презареждане 1.30  h
Бързо зареждане на батерията    
Мощност Без и с кабел  
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Миеща се глава  
Комплект за почистване Олио и четка  
Индикатор за зареждане LCD  
Съхранение Vanity  
Технически спецификации
Цветове Тъмносин  
Voltage 100-240  V
Други Автоматично заключване на гребена  
КАБЕЛ И ЩЕПСЕЛ
Тип на щепсела EUR  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.