ROWENTA Сет за оформяне на брада

Сет за оформяне на брада
8 в 1 за перфектно оформяне

Със своите остри ожчета с титаниево покритие и прецизни гребени тримерът Nomad осигурява перфектно оформяне на окосмяването по лицето според вашето желание.

Референтен код : TN3651F0

Предимства напродукта

ПЕРФЕКТНА, ПРЕЦИЗНООФОРМЕНА БРАДА 

Прецизният тример Mini Grooming Kit съчетава точност с перфектно персонализирани резултати.

С два прецизни гребена и 20 мм прецизно острие, окосмяването по лицето се подстригва и оформя, дори в най-труднодостъпните зони.

Допълнителна 25 мм самобръсначка и прецизно микро- острие добавят финалния щрих за спретнат и поддържан външен вид, докато въртящото се острие гарантира, че неприятното окосмяване в ушите и носа се отнема безболезнено.

Отличаващ се с дълготрайно острие с титаново покритие, Mini Grooming Kit е 100% водоустойчив за лесно почистване, a за да е навсякъде с вас, в комплекта е включена удобно калъфче за пътуване.

Когато сте вкъщи, можете да аранжирате уреда и всички негови приставки на компактна стойка за съхранение.

Характеристики – Сравнение

ПРЕЦИЗНОСТ
Минимална дължина на подстригване 0.5  mm
Индикатор за дължината на подстригване Гребен  
Зони Брада+уши/нос  
УПОТРЕБА - ИЗБОР НА ПОДСТРИГВАНЕ
Приставка за прецизно оформяне на брадата    
Размер на приставката за брада (mm) 20  mm
Микро- прецизно острие за брада    
Размер на микро- прецизното острие за брада 5  mm
Мини самобръсначка    
Размер на мини самобръсначката 25  mm
Тример за уши и нос    
3 day beard and long beard  
Мощност Безкабелна употреба  
Тип батерия AA  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Подвижна режеща глава    
Почистване Изцяло миещ/а се  
Съхранение Pouch + storage stand  
Технически спецификации
Цветове sin  
Voltage 1 x 1,5  V
ВИД УПОТРЕБА
   
   
   
   
ОПЦИИ
Мокро и сухо използване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Не. Препоръчително е да не използвате машинката за подстригване сам/а – от съображения за безопасност, а и за да се гарантира по-добър краен резултат.
Не. Машинката за подстригване не може едновременно да се зарежда и да се използва.
Препоръчително е да използвате машинката за подстригване на чиста и суха коса.
Преди да използвате машинката за подстригване за пръв път, заредете уреда в продължение на 14 часа. Следващите 3 пъти, когато използвате машинката за подстригване, е важно да я оставите да се изтощи напълно. Препоръчителното време за зареждане след това е 8 часа. Когато индикаторът за зареждане е червен, уредът се зарежда.
След всяка употреба трябва да почиствате ножовете с предоставената почистваща четка. Ако е необходимо, можете да използвате и леко навлажнена кърпа. За по-основно почистване на ножовете, някои модели ви позволяват да свалите ножа изцяло.
Единствено от гледна точка на ефективност е важно да смазвате ножовете на всеки 2 – 3 пъти, когато използвате машинката. Използвайте смазочното масло от кутията или качествено масло, което не съдържа киселина (напр. масло за шевна машина). Капнете една капка върху всеки край на ножа, работете с машинката няколко минути и след това избършете излишното масло с кърпа.
Нашите машинки за подстригване рядко се нуждаят от почистване (освен, ако не са били използвани от различни хора). Ножчетата трябва да се почистват с малка четчица след всяка употреба. Можете също така да използвате малката четчица за почистване на космите от гребена.
Не. За моделите с презареждане трябва да използвате акумулаторни батерии тип NiCd или NiMH. Не използвайте обикновени батерии, тъй като има опасност да се разтопят.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Не. Нашите машинки могат да се използват само за коса. Всяка друга употреба може да доведе до похабяване на уреда или травма.
Ако машинката е с акумулаторна батерия, тя ще издържи до 40 минути след пълното ѝ зареждане.
Колелцето за фини настройки Ви позволява да регулирате прецизно дължината на подстригване, с което се осигурява безупречно поформяне на косата или брадата.
Различните дължини са, както следва:
Позиция 1 = 0,8 мм
Позиция 2 = 1,1 мм
Позиция 3 = 1,4 мм
Позиция 4 = 1,7 мм
Позиция 5 = 2,0 мм
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.