ROWENTA x KARL LAGERFELD СЕШОАР ROWENTA x KARL LAGERFELD STUDIO DRY CV581L

СЕШОАР ROWENTA x KARL LAGERFELD STUDIO DRY CV581L
Изключително бързо подсушаване

Сешоарът Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry осигурява ефективно и надеждно представяне, за ежедневно подсушаване без затруднения. Високоефективното подсушаване е достъпно благодарение на енергоспестяващата технология Effiwatt, докато шест настройки за скорост/температура ви осигуряват контрол при оформянето. Открийте надеждни резултати при подсушаване и интелигентни функции, създадени за по-лесни грижи за красотата ден след ден.

  • Високоефективен сешоар с мощност 2300 Effiwatt за бързо и ефективно подсушаване, което пести енергия
  • Регулируеми настройки за скорост/температура за лесно настройване на въздушния поток и топлината
  • Настройка Thermo Control за идеална температура за запазване на естествената красота на косата ден след ден
  • Концентриран въздушен поток, който гарантира прецизно подсушаване и перфектни резултати
  • Струята хладен въздух фиксира прическата за дълготраен стил през целия ден
  • Подвижна решетка за почистване с лекота и дълготрайна ефективност
  • Ергономичен сешоар с удобен захват и захранващ кабел от 1,8 m за повече свобода на движението

Референтен код : CV581LF0

Предимства напродукта

Високоефективно сушене в съчетание с интелигентни характеристики за перфектен ежедневен сешоар

Бързо сушене без затруднения: сешоарът Rowenta x KARL LAGERFELD Studio Dry осигурява безупречно подсушаване и привличащи погледите прически.

2300 Effiwatt енергоспестяваща мощност за перфектни резултати при подсушаване с изключителна бързина, докато функцията Thermo Control защитава косата от прекомерната топлина и поддържа красотата ден след ден.

Лесно регулируемите настройки за скорост/температура осигуряват пълен контрол на оформянето, с тънък концентратор за оформяне до най-дребните детайли и още.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2100  W
Размер на накрайника 12  mm
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Подвижна решетка    
Халка за окачване    
Еко функция    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Черен  
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.