ROWENTA x KARL LAGERFELD СЕШОАР ROWENTA x KARL LAGERFELD K/PRO STYLIST CV888LF0

СЕШОАР ROWENTA x KARL LAGERFELD K/PRO STYLIST CV888LF0
Професионално оформяне, 43%* повече блясък
С мощния AC мотор от 2200 W сешоарът Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist осигурява бързо подсушаване и ефективно оформяне за професионални прически всеки път. Технологията Air-to-Care от Rowenta излъчва положителни и отрицателни йони, за да възстанови естествения баланс на косата, докато нашето ексклузивно покритие Keratin & Glow придава перфектен гладък завършек и траен блясък. С пълен набор от принадлежности можете да се наслаждавате на качество като в салон удобно у дома ден след ден.

Референтен код : CV888LF0

*средно в %, изпитване в независима лаборатория, сравнение с естествено сушене на косата, Франция, 2021 г. 

Предимства напродукта

Сешоарът, който гарантира прекрасни прически като от салон ден след ден

За прически като в салон, но у дома, можете да разчитате на сешоара Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist.

Мощният 2200 W AC мотор осигурява ултра бързо подсушаване всеки път, докато технологията Air-to-Care се съчетава с ексклузивното ни покритие Keratin & Glow за 43%* повече блясък.

Три принадлежности за оформяне ви осигуряват всичко необходимо, за да превърнете хвърчащата коса в безупречна прическа, за великолепна, жива коса и усещане сякаш току-що излизате от салона, ден след ден.

Характеристики – Сравнение

Йонен генератор    
Компактен    
Цветове Черен  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Други Технология Air-to-Care  
Мощност 2200  W
Студена въздушна струя    
Покритие на решетката Друго  
Концентратор 2  
Размер на накрайника 6 & 9  mm
Тип дифузер Стандарт  
   
Подвижна решетка    
Халка за окачване    
Калъф за съхранение    
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.