ROWENTA x KARL LAGERFELD МАША ЗА КЪДРЕНЕ ROWENTA x KARL LAGERFELD CF321LF0

МАША ЗА КЪДРЕНЕ ROWENTA x KARL LAGERFELD CF321LF0
Естествени къдрици и вълни
Машата за коса Rowenta x KARL LAGERFELD 25 mm създава безупречни къдрици и вълни с чисто очарование и блясък. Ексклузивното покритие Keratin & Glow подсилва косата, докато придава блясък благодарение на естествения ефект на турмалина за намаляване на статичното електричество, за да осигури превъзходни свободни къдрици или разкошни вълни със забележителен блясък.

Референтен код : CF321LF0

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 43-47  W
Soft air Не се прилага  
Студена въздушна струя Не се прилага  
Функции Къдрици  
Диаметър на машата 25  mm
Форма Кръгла  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Студен връх    
Функция "Respect" Не се прилага  
Макс температура на въздухопотока 200  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Индикатор за загряване    
Време за загряване 60  s
Подвижна решетка Не се прилага  
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 110-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Други Температурна настройка: 200°C  
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Алуминий  
Цветове Черен/ червен  
Тип на щепсела EUR  
   
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.