ROWENTA PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230

PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230
Клинично доказано изсушаване и изправяне без увреждане*

Rowenta Premium Care Express Air Brush е четка за коса 2 в 1, която ви позволява да изсушавате и изправяте директно върху мокра коса с едно движение, с 2D ефективност при сушене, която ви помага да изглеждате възможно най-добре и да пестите до 50% повече време,** всичко това с лесното и естествено действие като сресване на косата ви. Открийте щадящо оформяне, което изправя, докато сресвате.

Референтен код : CF6230F0

*само в позиция 1

**в сравнение със сушене със сешоар и изправяне с преса.

Предимства напродукта

Четка за изсушаване на косата Rowenta: бързо оформяне с грижа

Вашето ново тайно оръжие за разкошен стил на мига, Rowenta Premium Care Express Air Brush е четка за сушене на коса 2 в 1, която осигурява до 50% по-бързо изсушаване** и гладко и естествено изправяне с функции, проектирани да опазват косата ви напълно.

Спестете време от сутрешния си разкрасяващ ритуал с въздушната революция: с една стъпка изсушавате и изправяте направо върху влажна коса за поразителен стил без усилия.

Нагретите зъбци постигат щадящо оформяне без притеснения, докато технологията Thermocontrol осигурява постоянна температура, която е по-безопасна за косата.

Покритието с кашмирен кератин и арганово масло в съчетание с йонен генератор придава блясък, гладкост и защита за косата.

С разнообразие от първокласни функции в един лесен за използване уред - включително 360-градусова свобода на движението, торбичка за пътуване и още - открийте въздушната революция с четка за изсушаване на коса за идеално сушене и естествено изправяне в движение.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Температурни настройки 3  
Функции Загряване и продухване  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Ефективност при ниска температура Не се прилага  
Температурни настройки според типа на косата    
Студен връх Не се прилага  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Подвижна решетка    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 220-240  V
Кабел, въртящ се на 360°    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.