ROWENTA Express Air Brush CF6220F0

Express Air Brush CF6220F0
Ултра бързият начин за изсушаване и изправяне едновременно

Благодарение на Rowenta Express Air Brush бързото сушене и разкошното изправяне никога не са били по-лесни. Изцяло обновената четка за сушене на коса 2 в 1 осигурява изсушаване и изправяне в една стъпка направо върху мокра коса с 2D ефективност. За да изглеждате възможно най-добре за отрицателно време само с едно лесно и естествено сресване. За нежно оформяне, което изправя, докато решите косите си, открийте въздушната революция: идеално решение за поразителна красота в движение.

Референтен код : CF6220F0

Предимства напродукта

Четка с нагряване Rowenta: революция в бързото оформяне

Новото ви тайно оръжие за разкошна прическа с изключителна бързина, Rowenta Express Air Brush е четка за сушене на коса 2 в 1, която осигурява бързо сушене и плавно и естествено изправяне в един лесен за използване уред.

Спестете време при разкрасяването сутрин с въздушната революция: изсушаване и изправяне в една стъпка направо върху мокра коса за поразителен стил без усилия.

Нагретите косъмчета на четката осигуряват щадящо и безпроблемно оформяне, докато сресвате, с технология Thermo Control, която е по-безопасна за косата, с постоянна топлина, гарантираща ефикасно изправяне.

Компактната ергономична конструкция със завъртащ се на 360 градуса кабел позволява по-голяма свобода на движение, докато йонният генератор осигурява прилив на блясък за искрящ завършек.

С удобна торбичка, осигуряваща лесно съхранение и възможности за пътуване, открийте въздушната революция с електрическа четка за коса за идеално изсушаване и естествено изправяне в движение.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1000  
Температурни настройки 3  
Покритие Керамично покритие  
Функции Загряване и продухване  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Ефективност при ниска температура Не се прилага  
Температурни настройки според типа на косата    
Студен връх Не се прилага  
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Подвижна решетка    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 220-240  V
Кабел, въртящ се на 360°    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.