ROWENTA FOR ELITE CURLS FOREVER CF3112

CURLS FOREVER CF3112
Дълготрайни резултати за секунди

Машата за коса Rowenta Curls Forever предлага идеално къдрене и стил, на който можете да разчитате. Машата с малък диаметър създава разкошно оформени къдрици и дълготрайни резултати, с бързо увиване и светкавично бързо 30-секундно нагряване за бързи резултати, така че да излезете, изглеждайки възможно най-добре, за изключително кратко време.

Референтен код : CF3112F0

Предимства напродукта

Маша за коса Curls Forever: дълготрайни резултати

Създавайки великолепни къдрици, които издържат дълго, машата за коса Rowenta Curls Forever е идеален инструмент за оформяне за бързи резултати и траен стил.

Иновативният дизайн с много фин диаметър от 10mm осигурява оптимален пренос на топлината за идеално оформени къдрици, на които можете да разчитате.

Открийте маша, която прави живота по-лесен, със светкавично бързо загряване за 30 секунди и къдрене с бързо увиване за идеални резултати на мига.

Покритието Keratin & Shine допринася за защитата на косата и намалява хвърченето чрез йонния ефект, правейки косата гладка, управляема и изпълнена с искрящ блясък.

Аксесоарът ръкавица за оформяне прави къдренето по-лесно от всякога и ви позволява да оформяте със съвършена безопасност и спокойствие, докато оптималната температура от 180° C осигурява идеални резултати без прекомерно нагряване.

Rowenta Curls Forever: великолепен стил и трайни резултати.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 25  
Покритие Keratin & Shine  
Диаметър на машата 10  mm
Форма Друго  
Аксесоари 1: Glove  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Време за загряване 30  s
Въртене в две посоки Не  
Капак на четката Не се прилага  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Цветове Черен и розов  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.