ROWENTA CURLING TONG

CURLING TONG
ЕСТЕСТВЕНО ИЗГЛЕЖДАЩИ КЪДРИЦИ И ВЪЛНИ

Машата за къдрене от Rowenta създава безупречни къдрици с чисто очарование и блясък. Турмалиновото покритие подсилва косата, същевременно придавайки блясък чрез естествения ефект на този минерал за понижаване на статичното електричество, за превъзходни къдрици или плавни вълни със силен блясък.

Референтен код : CF3225F0

ИЗТЪНЧЕНИ КЪДРИЦИ И ВЪЛНИ С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН БЛЯСЪК

Машата за къдрене от Rowenta създава разкошни къдрици и великолепни плавни вълни благодарение на турмалиновото покритие.

Това изключително покритие подсилва къдриците по естествен път, придава блясък, намалявайки статичното електричество и хвърченето с естествения си ефект на излъчване на йони.

Тази маша за къдрене разполага с високо ефективна система за нагряване за постоянна температура от 200 °C.

Безупречното къдрене е допълнено с характеристики за подобрено удобство: въртящ се на 360° кабел за подобрен комфорт при употреба, хладен връх за по-безопасно използване и бързо време за стартиране за по-голямо удобство.

Маша за къдрене от Rowenta: превъзходни ултра блестящи къдрици.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Soft air Не се прилага  
Студена въздушна струя Не се прилага  
Покритие Ceramic Tourmaline  
Функции Къдрици  
Диаметър на машата 25  mm
Форма Кръгла  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Студен връх    
Функция "Respect" Не се прилага  
Макс температура на въздухопотока 200  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Индикатор за загряване    
Време за загряване 60  s
Подвижна решетка Не се прилага  
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Кабел, въртящ се на 360°    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.