Brush' activ CF9524F0

Brush' activ CF9524F0

Референтен код : CF9524F0

ВЪРТЯЩА СЕ ЧЕТКА С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ BRUSH ACTIV: ПРОФЕСИОНАЛНО ОФОРМЯНЕ С БЛЯСЪК

С перфектна комбинация от ефикасност и безкомпромисно качество въртящата се четка с горещ въздух Brush Activ осигурява бързо изсушаване и блестяща коса.

Йонният генератор намалява статичното електричество, за да направи косата гладка и управляема, докато керамичното покритие осигурява идеален завършек.

Две различни четки се грижат за всички типове коса - дълга, средна, къса, с 1000 W мощност за ефикасно изсушаване и бързи резултати.

Четката за коса Brush Activ разполага с автоматично въртане в двете посоки, което позволява изсушаване, пресъздавайки използвания в салоните метод за резултати с професионално качество.

Благодарение на богатата гама от удобни и лесни за използване функции, с Brush Activ бързото и мощно изсушаване е в ръцете ви.

 

 

 

 

 

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.